AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Twitter sohbet odasi nasil acilir Android?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Twitter sohbet odası nasıl açılır Android?​

Sohbet Odası oluştururken yönetici, Mikrofonu kapalı olarak katılır ve Sohbet Odasındaki tek konuşmacı olur. Hazır olduğunuzda Sohbet Odanı başlat öğesine dokunun. Konuşmacıların mikrofon erişimine (konuşabilmelerine) izin vermek için Mikrofon erişimine izin ver ayarını açın.
Twitter space nedir?
Twitter, bir süredir test aşamasında olan sesli sohbet odaları özelliği Twitter Spaces’i resmi olarak hayata geçirdi. Twitter’in sohbet odası özelliği Spaces resmi olarak kullanıma girdi. Bugün Twitter’da 600 ve daha fazla takipçisi olan tüm hesaplara Sohbet Odası oluşturma olanağını getiriyoruz.
Youtube canlı yayın kaydedilir mi?
Youtube’dan video indirmek veya canlı yayın kaydetmek mümkün değil. Youtube’da takip ettiğiniz bir canlı yayını doğrudan kaydetmenin bir yolu yok. Ancak bilgisayar ekranını kaydetmenin bir yolu var. Bilgisayarınıza yükleyeceğiniz bir programla ekranınızı sesli olarak kaydedebiliyorsunuz.

Youtube canlı yayın nasıl izlenir?​

Bunun için Youtube’a giriş yapın. Sağ üst kısımda yer ala ‘Oluştur’ ‘Canlı yayın başlat’ seçeneklerini takip etmeniz gerekiyor. Daha önce canlı yayın açmadıysanız yayınınızın etkinleşmesi saati bulabilir. Canlı yayın etkinleştikten sonra yayın yapmaya başlayabilirsiniz.
Twitterda mor oda ne demek?
Twitter’ın son zamanlarda kullanıcılarına sunduğu yeni bir program var: Mor odalar. Mor odalar, Twitter’ın kullanıcılarına sunduğu sesli konuşma platformu. Twitter kullanıcıları takip ettikleri kişilerin açtığı odalara girerek hem dinliyorlar hem de fikirlerini ifade ediyorlar.
Twitter sohbet nasıl yapılır?
Android İçin Twitter’dan Direkt Mesaj gönderme
- Zarf simgesine dokunun.
- Yeni bir mesaj oluşturmak için mesaj simgesine dokunun.
- Adres kutusuna mesaj göndermek istediğiniz kişilerin isimlerini veya kullanıcı adlarını girin.
- Mesajınızı girin.
- Direkt Mesaja metnin yanı sıra fotoğraf, video veya GIF de ekleyebilirsiniz.

Twitter’da canlı yayın nasıl açılır?​

Twitter’da canlı video oluşturma
- Adım 1. Tweet oluşturucudan simgesine dokunun.
- Adım 2. Alt kısımdaki seçme aracından Canlı’ya dokunun.
- Adım 3. Tweet olarak görünecek isteğe bağlı bir açıklama yazın ve isterseniz bir konum girin.
- Adım 4. Canlı yayına geç’e dokunun.
Twitter’da sesli mesaj nasıl gönderilir?
Android cihazınızda açıklamalı alt yazıları etkinleştirdikten sonra:
- Sesli Tweete gidin.
- Sesli Tweet küçük resmine dokunun.
- Sesli Tweetin konuşma metni, otomatik olarak sesli Tweet küçük resminin üzerine.

Geri