AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Twitter silme nasil silinir?

Editör

Yeni Üye

Twitter silme nasil silinir?​

- Twitter hesabınıza bilgisayardan giriş yapın gerekiyor.
- Ayarlar sekmesine tıklayın.
- En alttaki “Hesabımı devre dışı bırak” yazan seçeneğe tıklayınız.
- Hesabınızı silmek istediğinizi onaylayın.
- Hesabınız 1 ay içerisinde kalıcı olarak silinecektir.

Twitter silinebiliyor mu?​

Twitter silinebiliyor mu?
Twitter hesabınızı devre dışı bırakma veya silme Devre dışı bırakma 30 günlük bir süreçtir. Devre dışı bırakmanızın ardından 30 gün içerisinde hesabınıza erişim sağlamazsanız hesabınız silinir ve kullanıcı adınız artık hesabınızla ilişkilendirilmez.

Twitter nasıl kapatma linki?​

Twitter hesap silme linki: https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation Daha sonra karşınıza hesabı devre dışı bırakma bölümü çıkacaktır. Burada “@Devre dışı bırak “butonuna tıkladığınız zaman hesabınız silinir.

Twitter uzun süre donuk kalırsa ne olur?​

Twitter uzun süre donuk kalırsa ne olur?
Etkin olmayan hesap politikası Hesabınızı etkin tutmak için en az 6 ayda bir mutlaka giriş yapın. Uzun süre işlem yapılmayan hesaplar kalıcı olarak silinebilir.
Twitter korumalı hesap nasıl yapılır?​
Üst menüde profil fotoğrafınıza ve ardından Ayarlar ve gizlilik’e dokunun. Gizlilik ve güvenlik’e dokunun. Açmak için Hedef kitle ve etiketleme altında ve Tweetlerini korumaya al öğesinin yanında bulunan kaydırıcıyı sürükleyin.

Askıya alınmış Twitter hesabı ne zaman silinir?​

Askıya alınmış Twitter hesabı ne zaman silinir?
30 günlük devre dışı bırakma döneminin ardından Twitter hesabınız kalıcı olarak silinir. Hesabınıza bu 30 gün boyunca giriş yapmamanız Twitter hesabınızı kalıcı olarak silmek istediğiniz anlamına gelir. Hesabınız silindiğinde artık sistemlerimizde bulunmaz.

Atılan tweet nasıl silinir?​

Tweet silme
- Adım 1. Üst menüde profil simgenize dokunun.
- Adım 2. Profil’e dokunun.
- Adım 3. Silmek istediğiniz Tweeti bulun.
- Adım 4. Tweetin üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Adım 5. Tweeti sil öğesine dokunun.
- Adım 6. Onaylamak için Sil öğesine dokunun.

Twitter hesabını kapatma nasıl yapılır?​

Twitter hesabını kapatma nasıl yapılır?
Üst menüde gezinti menüsü simgesini veya profil simgenizi görürsünüz. Sizde hangi simge varsa ona dokunun, ardından, Ayarlar ve gizlilik’e dokunun. Hesap öğesine ve ardından Hesabını devre dışı bırak’a dokunun. Hesabı devre dışı bırakmaya ilişkin bilgileri okuyun ve ardından Devre dışı bırak öğesine dokunun.

Twitter hesabınızı silmek veya devre dışı bırakmak istediğinizde aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Bilgisayarınızdan Twitter hesabınıza giriş yapın.
2. Ayarlar sekmesine tıklayın.
3. En altta "Hesabımı devre dışı bırak" yazan seçeneğe tıklayın.
4. Hesabınızı silmek istediğinizi onaylayın.
5. Hesabınız 1 ay içerisinde kalıcı olarak silinecektir.

Twitter hesabınızı devre dışı bırakma veya silme işlemi Devre Dışı Bırakma sürecine tabidir. Bu süreçte hesabınız silinmez, ancak 30 gün içinde hesabınıza erişim sağlamazsanız hesabınız kalıcı olarak silinir ve kullanıcı adınız artık hesabınızla ilişkilendirilmez.

Etkin olmayan bir Twitter hesabı uzun süre boyunca aktif edilmezse, Twitter'ın etkin olmayan hesap politikasına göre hesap kalıcı olarak silinebilir. Bu nedenle, hesabınızı en az 6 ayda bir mutlaka kullanmaya dikkat etmelisiniz.

Ayrıca, Twitter hesabınızı korumalı hale getirmek istiyorsanız profilinizde Ayarlar ve Gizlilik bölümünden Hedef Kitle ve Etiketleme altında bulunan "Tweetlerini korumaya al" seçeneğini etkinleştirebilirsiniz.

Bir tweeti silmek için profil simgenize dokunarak Profil'e gidin, silmek istediğiniz tweeti bulun, tweetin üstünde bulunan simgeye dokunun, "Tweeti sil" seçeneğini seçerek tweeti silebilirsiniz.

Hesabınızı kapatmak istiyorsanız yine Ayarlar ve Gizlilik bölümünden "Hesabı devre dışı bırak" seçeneğini kullanarak hesabınızı kapatabilirsiniz.

Geri