AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Twitter onay kodu neden gelmiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Twitter onay kodu neden gelmiyor?​

SMS kodunu almadım Hesabınıza giriş yaptıysanız Mobil ayarlarınızda telefonunuzun doğru bir şekilde açıldığını onaylayın. Telefon numaranızı veya mobil operatörünüzü yakın zamanda değiştirdiyseniz ayarlarınızı güncellemeniz gerekir.

Twitter hesabınla ilişkilendirilmiş kullanıcı adını girerek kimliğini onayla ne demek?​

İki faktörlü kimlik doğrulama, Twitter hesabınız için ek bir güvenlik katmanıdır. Giriş yapmak için yalnızca şifre girmek yerine, bir kod girebilir veya bir güvenlik anahtarı kullanabilirsiniz. Bu ek aşama, hesabınıza yalnızca sizin erişebileceğinizden emin olmanızı sağlar.
Telefonuma neden doğrulama kodu gelmiyor?
Adım: Yeni bir doğrulama kodu isteyin Doğrulama kodu ekranında doğrulama kodunu tekrar isteyebilirsiniz. Kısa mesaj almadıysanız Yeniden SMS gönder’e dokunun. Hücresel bağlantınız varsa ancak bu SMS’i alamıyorsanız Beni ara’ya dokunarak telefonunuzun aranmasını isteyin.
Twitter Neden telefon onayı istiyor?
İlk amaç doğrulama kodu göndermekmiş. Gönderdikten sonra ayarlardan telefon numaranızı silince Twitter’da geçerli kuralları aştığınızdan dolayı yine telefon numaranızı istiyor.

Twitter hesabım neden açılmıyor?​

Hesap e-posta adresinizi veya şifrenizi kullanarak Twitter’a giriş yapın. Şifreniz çalışmıyorsa sıfırlama formumuza e-posta adresinizi girerek yeni bir şifre isteyin. Sistemimiz e-posta adresinizi bulamıyorsa, yanlış bir e-posta adresi giriyor olabilirsiniz.

Twitter Neden kimlik doğrulama istiyor?​

İki faktörlü kimlik doğrulaması, hesabınız için ek bir güvenlik katmanıdır. İki faktörlü kimlik doğrulaması kullanmak, sadece şifreye güvenmeye göre Twitter hesabınıza yalnızca sizin eriştiğinizden emin olmanıza yardımcı olan ikinci bir denetim yolu sağlar.
Twitter hesap doğrulama nasıl yapilir?
Web sitesinde Ayarlar ve gizlilik > Hesabınız > Hesap bilgileri bölümüne gidin. Şifrenizi girdikten sonra Talep Onaylama bölümüne gidin. Android ve iOS’ta Ayarlar ve Gizlilik > Hesap > Onaylama talebi öğesine dokunun.
Twittera neden giriş yapamıyorum?
Kullandığım kullanıcı adını hatırlayamıyorum. Hesap e-posta adresinizi veya şifrenizi kullanarak Twitter’a giriş yapın. Şifreniz çalışmıyorsa sıfırlama formumuza e-posta adresinizi girerek yeni bir şifre isteyin. Sistemimiz e-posta adresinizi bulamıyorsa, yanlış bir e-posta adresi giriyor olabilirsiniz.

Geri