AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Twitter kisa mesaj ucreti ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Twitter kısa mesaj ücreti ne kadar?​

Twitter, kısa mesajlar veya mobile.twitter.com kullanımı için sizden ücret almaz.

Twitter SMS ücreti ne kadar Vodafone?​

Twitter SMS servisinde, Twitter tarafından gönderilen ve Twitter;a gönderilen SMS;ler ücretsiz. Böylece takip ettiğiniz kişilerden ücretsiz olarak her an haberdar olabiliyor ve tweet yapabiliyorsunuz.

Operatör SMS ücreti nedir?​

Operatör SMS ücreti nedir?
Tüm Turkcell’liler için yurt içine gönderilen her mesajın servis ücreti 62,91 kuruştur. Yurt dışına mesaj gönderimi: Faturalı ve Hazır Kart’lılar için 1,42 TL’dir.

Twitter’da profesyonel hesap ne işe yarar?​

Twitter’da profesyonel hesap ne işe yarar?
Profesyonel Hesap sayesinde: Kendinizi Twitter’da bir kurumsal veya profesyonel içerik oluşturucu olarak öne çıkarmanızı sağlayan bir Profesyonel Profil oluşturabilirsiniz. İçeriklerinizi Twitter Reklamları aracılığıyla tanıtmanın en hızlı yolu olan Hızlı Tanıtım özelliğini kullanabilirsiniz.

Twitter profesyonel hesap nasil kapatilir?​

- Önce gezinti menüsü simgesine ve ardından Ayarlar ve gizlilik’e dokunun.
- Hesabınız öğesine ve ardından Hesabını devre dışı bırak’a dokunun.
- Hesabı devre dışı bırakmaya ilişkin bilgileri okuyun ve ardından Devre dışı bırak’a dokunun.
- Adım 4. İstendiğinde şifrenizi girin ve Devre dışı bırak öğesine dokunun.
- Adım 5.

Twitter SMS ne demek?​

Twitter SMS Servisi nedir? Twitter SMS Servisi; Twitter hesabı olan Vodafone abonelerinin, takip ettikleri kullanıcıların tweetlerini SMS ile cep telefonlarına almalarını ve yine SMS ile tweet yazabilmelerini sağlayan bir servistir.

2222 ye mesaj göndermek ücretli mi?​

2222 ye mesaj göndermek ücretli mi?
2222 Kısa Mesaj Yardım ile işlemlerinizi SMS’le yapın! Cep telefonunuzun “Mesajlar” kısmına aşağıdaki anahtar kelimeleri yazıp 2222’ye mesaj gönderin. Bu şekilde pek çok işleminizi ücretsiz yapabilirsiniz.

SMS ücreti nasıl ödenir?​

SMS ücreti nasıl ödenir?
Faturalı hesap kullanıyorsanız anlaşmalı olduğunuz banka yada operatör ödeme noktalarından ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Twitter kısa mesajlar veya mobile.twitter.com kullanımı için ücret talep etmez. Yani Twitter'da kısa mesajlar göndermek veya mobile.twitter.com'u kullanmak ücretsizdir.

Twitter SMS servisinde Vodafone kullanıcıları için, Twitter tarafından gönderilen ve Twitter'a gönderilen SMS'ler ücretsizdir. Bu sayede takip ettiğiniz kişilerden ücretsiz olarak bilgi alabilir ve tweet yapabilirsiniz.

Operatör SMS ücreti olarak, Turkcell kullanıcıları için yurt içine gönderilen her mesajın servis ücreti 62,91 kuruştur. Yurt dışına mesaj gönderimi ise Turkcell'in faturalı ve Hazır Kart'lı kullanıcıları için 1,42 TL olarak belirlenmiştir.

Twitter'da profesyonel hesap sahibi olmanın avantajları arasında, Twitter'da bir kurumsal veya profesyonel içerik oluşturucu olarak öne çıkmanızı sağlayan bir Profesyonel Profil oluşturabilme ve içeriklerinizi Twitter Reklamları aracılığıyla tanıtma imkanı olan Hızlı Tanıtım özelliğini kullanabilme bulunmaktadır.

Twitter profesyonel hesabını kapatmak için ise öncelikle gezinti menüsü simgesine ve ardından Ayarlar ve Gizlilik'e dokunmanız gerekmektedir. Daha sonra, Hesabınız bölümüne gidip Hesabını Devre Dışı Bırak seçeneğini seçerek adımları takip edebilirsiniz.

Twitter SMS Servisi ise Twitter hesabı olan Vodafone abonelerinin, takip ettikleri kullanıcıların tweetlerini SMS ile cep telefonlarına alabilmelerini ve yine SMS ile tweet yazabilmelerine olanak tanıyan bir servistir.

2222'ye mesaj göndermek ücretli değildir. 2222 Kısa Mesaj Yardım ile işlemlerinizi SMS aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Belirli anahtar kelimeleri yazarak 2222'ye mesaj göndererek pek çok işlemi ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz.

SMS ücreti faturalı hesap kullanıcıları için anlaşmalı oldukları banka veya operatör ödeme noktalarından ödenebilir. Yani faturalı kullanıcılar, belirli hizmet noktalarından SMS ücretlerini ödeme imkanına sahiptirler.

Geri