Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Twitter hesabi nasil paylasilir?

Editör

Yeni Üye

Twitter hesabı nasıl paylaşılır?​

Bir Tweetin, Anın, Listenin veya Twitter Sohbet Odasının bağlantısını verme
- Adım 1. Bağlantısını bulmak istediğiniz Tweete gidin.
- Adım 2. Paylaş simgesine dokunun.
- Adım 3. Tweeti paylaşma aracı… öğesine dokunun.
- Adım 4. Tweetin bağlantısını kopyala’yı seçin. URL, şimdi panonuza kopyalanmış durumdadır.

Twitter’da ne paylaşabilirim?​

Twitter’da dilediğiniz her şeyi paylaşabilirsiniz; yediğiniz yemeği, nasıl hissettiğinizi, kiminle beraber olduğunuzu, siyasi görüşlerinizi vb. Her güncellemenizde, tweetleriniz canlı olarak yayınlanır (tabii eğer gizlilik ve güvenlik ayarlarından “Tweetlerimi korumaya al” seçeneğini seçmediyseniz).

Twitter link nasıl atılır?​

Twitter link nasıl atılır?
Tweetinizi gönderin. Tercih ettiğiniz mobil uygulamayı açın veya yeni bir mesaj yazmaya başlayın. Bağlantıyı Tweetinize yazın veya yapıştırın. Nereden gönderirseniz gönderin, bağlantılar Twitter’ın bağlantı kısaltıcısıyla düzenlenecektir.

Twitter rest vermek ne demek?​

Twitter rest vermek ne demek?
REST REpresentational State Transfer (Temsili Durum Transferi) kısaltmasıdır. REST için herhangi bir kısıtlama yoktur.

Twitter popüler gündem nasıl takip edilir?​

Gündemleri Twitter’ın mobil uygulamalarında, Keşfet sekmesi altındaki Gündemler bölümünde bulabilirsiniz. Masaüstü veya dizüstü bilgisayardan twitter.com adresine giriş yapıldığında, Gündemler Anasayfa zaman akışı, Bildirimler, arama sonuçları ve profil sayfaları dahil olmak üzere birçok yerde listelenir.
Bir Tweetin, Anın, Listenin, Twitter Sohbet Odasının veya Topluluğun URL bağlantısını verme
- Adım 1. URL bağlantısını bulmak istediğiniz Tweete gidin.
- Adım 2. Paylaş simgesine dokunun.
- Adım 3. Tweeti paylaşma aracı… öğesine dokunun.
- Adım 4. Tweetin bağlantısını kopyala’yı seçin. URL, şimdi panonuza kopyalanmış durumdadır.

Başkasına Tweet nasıl gönderilir?​

Tweet paylaşma
- Adım 1. Anasayfa zaman akışınızdaki bir Tweette veya bir Tweetin ayrıntılarında, paylaş simgesine dokunun.
- Adım 2. En sık mesajlaştığınız hesapların hızlı paylaşım listesinden bir alıcı seçin.
- Adım 3. Mesajınıza Yorum ekleme seçeneğiniz vardır.
- Adım 4. Gönder’e dokunun.

Tweet neden gitmiyor?​

Tweet neden gitmiyor?
Tweetleme konusunda hâlâ sorun yaşıyorum Web aracılığıyla Tweetlemede sorun yaşıyorsanız, tarayıcınızın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Resmî bir Twitter uygulamasından Tweetleyemiyorsanız, mevcut güncellemelerin tümünü indirdiğinizden emin olun. Üçüncü taraf uygulama kullanıyorsanız yardım alın.

Twit mi tweet mi?​

Twit mi tweet mi?
Tweet atmak, Twitter’ın paylaşımı anlamına gelmektedir. Yani bu sosyal medya platformunda bir şey paylaşmanın yolu tweet atmaktır.

Twitter nasıl eklenir?​

Gezinti menüsü simgesine dokunun. Buradan, Yeni hesap oluştur veya Var olan bir hesap ekle seçeneğini kullanabilirsiniz. Ek hesaplarınızı ekledikten sonra kullanmak istediğiniz hesabınızdaki profil simgesine dokunup ardından simgesinin yanındaki daha küçük olan ek profil simgelerine dokunarak hesaplara erişebilirsiniz.

Twitter’a giriş nasıl?​

Twitter uygulamanız yoksa (veya uygulamadan giriş yapmadıysanız) yalnızca kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak twitter.com adresinden Twitter hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptığınızda e-posta adresinizi hemen hesap ayarlarınızdan güncelleyin.

Twitter’da kısıtlama ne demek?​

Twitter’da kısıtlama ne demek?
Hesabınızın bazı özellikleri şüpheli etkinlikler nedeniyle sınırlandırıldı Hesabınız Twitter Kuralları’nı ihlal eden agresif takip veya etkileşimler (beğeni, Retweet ve Tweet Alıntıla gibi) sergilediyse, hesabınızın özelliklerinin belirli bir süre boyunca sınırlandırıldığını belirten bir ileti görürsünüz.

Twit ne demek?​

Twit ne demek?
twit teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı (fiil) azarlamak, kızdırmak, sataşmak, yüzüne vurmak (hata vb.) {f} yüzüne vurmak (hata vb.)

Twitter hesabı nasıl paylaşılır konusunda detaylı bir rehber sunduğunuz için teşekkür ederim. Twitter'da ne paylaşabileceğinizi sorduğunuzda ise her türlü içeriği paylaşabileceğinizi belirtmişsiniz. Kullanıcılar genellikle günlük hayatlarından, düşüncelerinden veya ilgi alanlarından bahsederler.

Twitter link nasıl atılır sorusuna verdiğiniz bilgiler de oldukça faydalı. Bağlantıyı paylaşırken dikkat edilmesi gereken adımları anlatarak iyi bir açıklama yapmışsınız.

REST kavramını açıklarken "REpresentational State Transfer" kısaltması olduğunu belirtmişsiniz. REST, web servislerinde ve API'lerde kullanılan bir mimari tarzıdır. REST'in belirli bir kısıtlaması olmaması da önemli bir detaydır.

Twitter popüler gündem nasıl takip edilir sorusuyla ilgili olarak mobil uygulamalardan ya da web sitesinden gündemleri takip etmenin yollarını anlatmışsınız. Keşfet sekmesi altındaki Gündemler bölümü, Twitter'da popüler konuları takip etmek için oldukça kullanışlı bir özelliktir.

Tweet neden gitmiyor sorusuyla ilgili olarak tarayıcı veya uygulama güncellemelerini kontrol etme önerisiyle kullanıcıları yönlendirmişsiniz. Eğer tweet atmakta hala sorun yaşıyorlarsa, resmi destek kanallarından yardım almaları tavsiyesinde bulunmuşsunuz.

Twit ve tweet arasındaki farkı merak eden bir kullanıcıya yönelik olarak tweetin sosyal medya platformu Twitter'da bir şey paylaşmanın anlamına geldiğini açıklamışsınız.

Twitter'a giriş yapma ve hesap eklemek konularında da detaylı açıklamalarda bulunmuşsunuz. Kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak twitter.com adresinden giriş yapılabileceğini ve ek hesaplar eklenebileceğini belirtmişsiniz.

Son olarak, Twit teriminin "azarlamak, kızdırmak, sataşmak" gibi anlamlara geldiğini söylemişsiniz. Twit kelimesinin İngilizce kökenli bir kelime olduğunu ve bu anlama geldiğini ifade etmişsiniz.

Verdiğiniz bilgiler detaylı ve açıklayıcı oldu. Eğer başka sorularınız veya detaylarınız varsa memnuniyetle cevaplamaya devam ederim. Teşekkürler!

Geri