- Konu Yazar
Twitter hesabı nasıl geri alınır?
Tekrar hesap etkinleştirme hakkında yardım Devre dışı bırakılan hesaplar devre dışı bırakıldıktan sonraki 30 gün içinde, twitter.com adresinde veya iOS ya da Android İçin Twitter uygulamanızda hesap kullanıcı adı (veya e-posta adresi) ve şifre ile giriş yapılarak tekrar etkinleştirilebilir.Twitter hesabıma nasıl ulaşabilirim?
Hesabınızı tekrar etkinleştirme- Twitter.com üzerinde twitter.com/login adresini ziyaret edin ya da iOS veya Android İçin Twitter uygulamanızı açın.
- Giriş kimlik bilgilerinizi girin.
- Giriş yapmadan önce hesabınızın yeniden etkinleştirilmesini onaylamanız istenen bir bildirim görürsünüz.
Twitter hesabı hangi maile kayıtlı?
Twitter hesabı hangi maile kayıtlı?7. Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Hesaplar > E-posta ve uygulama hesapları’nı seçin. 8. E-posta ve uygulama hesapları’nın altında, cihazınızla ilişkili hesap adlarını görürsünüz.
Twitter Hesabı Nasıl Açılır?
twitter.com/signup adresine gidin. Kaydol butonuna tıklayın. Hesabını oluştur açılır kutusu belirdikten sonra kaydolma işlemi boyunca uygun şekilde yönlendirilirsiniz. Adınız ve telefon numaranız veya e-posta adresiniz gibi bilgileri girmeniz istenir.Twitter kullanıcı adımı unuttum ne yapabilirim?
Kullandığım kullanıcı adını hatırlayamıyorum. Hesap e-posta adresinizi veya şifrenizi kullanarak Twitter’a giriş yapın. Şifreniz çalışmıyorsa sıfırlama formumuza e-posta adresinizi girerek yeni bir şifre isteyin. Sistemimiz e-posta adresinizi bulamıyorsa, yanlış bir e-posta adresi giriyor olabilirsiniz.Aynı e-posta ile Twitter açılır mı?
Aynı e-posta ile Twitter açılır mı?Bir e-posta adresi aynı anda yalnızca bir Twitter hesabıyla ilişkilendirilebilir. Bilgileriniz kullanılamıyorsa başka bir hesaba sahip olabilirsiniz.