AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Twitter en iyi nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Twitter en iyi nasıl kullanılır?​

Tweet nasıl atılır?
- Adım #1: Twitter’ı açın ve hesabınıza giriş yapın.
- Adım #2: Tweet butonuna dokunun ya da Neler Oluyor?
- Adım #3: En fazla 280 karakter olacak şekilde istediğinizi yazın.
- Adım #4: Tweet ekranının altında bulunan butonları kullanarak yazınıza bir görsel, GIF, anket ya da bir emoji ekleyebilirsiniz.
Twitter ayarları nasıl olmalı?
Sol üst gezinti çubuğundaki profil simgenize dokunun. Ayarlar ve gizlilik’e dokunun. Gizlilik ve güvenlik öğesine dokunun. Güvenlik bölümünü bulun ve Tweetlediğin medyayı hassas içerikli olabileceğini belirterek işaretle öğesinin yanındaki butonu kullanın.

Tweetler nasıl Keşfete düşer?​

Twitter’ın #discover özelliği gerçekten şaşırtıcı derecede başarılı. Üst menüde bulunan hemen notifications butonunun sağındaki #discover linkine tıkladığınızda, twitter’da ana sayfada önünüze düşen alelade tweet’lerden farklı olarak özel bir algoritmayla filtrelenmiş içerikler önünüze çıkıyor.
Twitter öne çıkanlar neye göre?
Açıldıktan sonra takip edilen kişilere göre günün öne çıkan / popüler tweetlerini gözler önüne seren Twitter, bu içerikleri günde iki kez bildirim temelinde de kullanıcılarına karşısına çıkartabiliyor. “Öne Çıkanlar” ile kişiye özel bir içerik akışı kuran servis, özellikle çok fazla kişiyi takip eden kullanıcılara …
Saat dilimi ayarlarınızı değiştirme Cihazınızın Ayarlar bölümüne gidin. Genel öğesine dokunun. Tarih & Saat öğesine dokunun. Açmak için Otomatik Olarak Ayarla seçeneğinin yanındaki anahtarı kaydırın.
Twitter Keşfet ayarları nasıl yapılır?
Android İçin Twitter üzerinden Gündem ayarlarınızı düzenleme:
- Üst menüde gezinti menüsü simgesini veya profil simgenizi görürsünüz.
- Gizlilik ve güvenlik öğesine dokunun.
- Twitter Etkinliğin altında Gördüğün içerik öğesine dokunun.
- Keşfetme ayarları öğesini seçin.

Twitter hassas içerikleri nasıl görebilirim?​

Açılır menünün alt kısmında bulunan “Ayarlar ve gizlilik” seçeneğine tıklayın. Ayarlar ve gizlilik sekmesinde bulunan “Gizlilik ve güvenlik” seçeneğine dokunun. Alt kısımdaki “Güvenlik” başlığı altında yer alan “Hassas içeriğe sahip olabilecek medyayı göster” seçeneğine tıklayın.

Geri