AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Twitter bu eylem supheli olarak isaretlenmis ne demek?

Editör

Yeni Üye

Twitter bu eylem şüpheli olarak işaretlenmiş ne demek?​

Mesajın spam olup olmadığını bize bildirebilirsiniz: Mesajı görüntülemek için “şüpheli içerik” uyarısına dokunun. Mesaj spam gibi görünüyorsa mesajı bildirmek için Bu Spam öğesine dokunun. Mesaj şüpheli değilse mesajı gelen kutusunda saklamak için Mesaj uygundur öğesine dokunun.

Eski bir Tweet nasıl bulunur?​

Eski bir Tweet nasıl bulunur?
Peki Twitter’da tweet geçmişi nasıl bulunur ve nasıl silinir? Twitter’daki tüm tweetlerinizi görmek istiyorsanız Twitter’dan dosya talebinde bulunabilirsiniz. Ayarlar’dan Hesap sekmesine tıklayın sayfanın en altında Tweet arşivini iste seçeceğini göreceksiniz.

Twitter’da neden mesaj gönderemiyorum?​

Twitter’da neden mesaj gönderemiyorum?
Engellenmiş hesaplar, siz engelini kaldırmadığınız sürece size mesaj gönderemez.

Twitter direkt mesaj ne demek?​

DM atmak, Instagram veya Twitter’da, bir kullanıcının başka bir kullanıcıya özel mesaj yollaması anlamına gelmektedir. Birine DM atabilmeniz için o kişiyle takipleşmek zorunda değilsiniz. Takip etseniz de etmeseniz de DM hizmetini kullanabilirsiniz.

Twitter arşivinde neler var?​

Twitter arşivinde neler var?
twitter’ı türkçe kullanan üyelerin, ilk tweetlerinden itibaren (retweetler de dahil) bütün paylaşımlarını tek dosya halinde bilgisayarlarına indirmesi durumudur.

Twitter DM engeli nedir?​

Twitter DM engeli nedir?
Direkt Mesajlar (günlük): Sınır, günde 1.000 mesaj gönderimidir.
Başkasına tweet nasıl gönderilir?​
Tweet paylaşma
- Adım 1. Anasayfa zaman akışınızdaki bir Tweette veya bir Tweetin ayrıntılarında, paylaş simgesine dokunun.
- Adım 2. En sık mesajlaştığınız hesapların hızlı paylaşım listesinden bir alıcı seçin.
- Adım 3. Mesajınıza Yorum ekleme seçeneğiniz vardır.
- Adım 4. Gönder’e dokunun.

Twitter ek Mesajlar nedir?​

Twitter ek Mesajlar nedir?
Twitter’a gelen yeni filteleme özelliği sayesinde bilinmeyen kişilerden gelen Direkt Mesajlar (DM), “İstekler” adlı bir yerde toplanacak. Mesajlar altındaki bu sekme, takip edilmeyen kullanıcıların eklediği grup sohbetlerini de içerecek.

Twitter’da mesaj geldiğini nasıl anlarız?​

Twitter’da mesaj geldiğini nasıl anlarız?
Twitter, günün epey gerisinden gelene direkt mesajlar (DM) servisine, yeni özellikler ekledi. Mesajlarda “okundu” bilgisini karşı tarafa göstermeye başlayan Twitter, WhatsApp’ın 2014 sonunda eklediğine benzer şekilde, mavi kontrol işaretiyle karşı tarafın mesajınızı gördüğünü size bildiriyor.

Twitter DM nasıl açılır?​

Bunun için; Ayarlar > Güvenlik Gizlilik > Receive Direct Messages from anyone (Herkesten DM al) özelliğinin açmanız lazım. Bu özelliği aktif hale getirdikten sonra ‘Değişiklikleri Kaydet’ butonuna basmanız yeterli…

Twitter veri arşivi nasıl açılır?​

Twitter veri arşivi nasıl açılır?
Twitter veri indirme özelliğini kullanarak hesap verilerini indirdiğimiz zaman inen dosyalar js formatında iniyor. Bu dosyaları bilgisayarda Notepad++ programını kullanarak açabilirsin. Yüklendikten sonra arşivdeki açmak istediğin dosyaya sağ tıklayıp “Edit with Notepad++” diyerek dosyayı açabilirsin.

"Twitter bu eylem şüpheli olarak işaretlenmiş ne demek?" ifadesi, Twitter üzerinde bir mesajın, tweetin ya da hesabın spam olabileceğini ya da kurallara aykırı bir davranış içerebileceğini belirtmek için kullanılan bir uyarıdır. Bu tür içerikler genellikle kullanıcıların dikkatini çekmek ve güvenliklerini korumak adına işaretlenir, böylece kullanıcılar daha dikkatli olabilirler.

"Eski bir Tweet nasıl bulunur?" sorusuna verilen yanıtta, Twitter'da eski tweetlerinizi nasıl bulabileceğiniz anlatılmıştır. Bunun için hesabınızdan tweet arşivi talebinde bulunmanız gerektiği ve bu sayede Twitter'ın size tüm tweetlerinizi içeren bir dosya göndereceği belirtilmiştir.

"Twitter’da neden mesaj gönderemiyorum?" başlıklı sorunun cevabında ise, hesabınıza yönelik alınmış bir engel durumu olabileceği belirtilmiştir. Eğer başka bir kullanıcı tarafından engellendiyseniz, o kullanıcı size mesaj gönderemez.

"Twitter direkt mesaj ne demek?" başlıklı kısımda ise, DM'nin (Direct Message - Direkt Mesaj) kavramından bahsedilmiş ve bu özelliğin Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların birbirlerine özel mesaj gönderebilmesini sağladığı açıklanmıştır.

Diğer başlıklarda da Twitter ile ilgili çeşitli konular hakkında bilgiler verilmiştir. Eski tweetlere ulaşma, mesaj gönderme sınırları, Twitter veri arşivi indirme gibi konular açıklanmış ve yönergeler verilmiştir.

Geri