- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
TÜV SÜD ne iş yapar?
TÜV SÜD, emniyet, güvenlik ve sürdürülebilirlik çözümleri için güvenilir bir seçim ortağıdır. Son 150 yılda, kapsamlı bir test, belgelendirme, denetim ve danışmanlık hizmetleri portföyü aracılığıyla ortaklarımıza ve müşterilerimize değer kattık.TÜV SÜD sahibi kim?
TÜV SÜD, Doğuş Holding ve Bridgepoint ortaklığı olan TÜVTÜRK, 2007 yılından bu yana, 81 ilde 197 araç muayene istasyonu, 3 motosiklet istasyonu, 73 mobil muayene istasyonu ve 3.500 çalışanı ile yılda 7 milyon civarında araca muayene hizmeti veriyor.TÜV SÜD sertifikası nedir?
TÜV SÜD İŞARETİ – KALİTE, GÜVENLİK VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TAAHHÜDÜNÜ GÖSTERİR. TÜV SÜD, kalite ve güvenlik ile eş anlamlı bir markadır. Sertifikasyon işaretlerimiz, sertifikalarımız ve test raporlarımız müşterilerimizin kalite, güvenlik ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığını göstermektedir.
TÜV onayı nedir?
TÜV sertifikası, şirketinizin farklı pazarlardaki tüketici ve iş ortaklardan güven kazanmak için önemli bir onaydır. Sizi teknolojinin ön saflarına yerleştirir ve ürünlerinizin kapsayıcı, güvenli ve anlamlı özellikler sunmasını sağlar.TÜV açılımı ne demek?
Tüv, Almanca “Technischer Überwachungsverein” kelimeleri içerisinden t,ü,v harflerin alınarak oluşturulmuş bir kısaltmadır. Türkçe’de “Teknik Denetim Kurumu” anlamına gelmektedir.Emre büyükkalfa kimdir?
Önceki görevinde TÜVTÜRK’te Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Emre Büyükkalfa, TÜV SÜD’ün yeni CEO’su olarak, şirketi büyüme hedeflerine taşıyacak. Emre Büyükkalfa, Eylül 2017 itibarı ile TÜV SÜD Türkiye CEO’su olarak atandı.
Egzoz Emisyon Ölçümü Fiyatı Ne Kadar? Egzoz muayenesine periyodik olarak girmek zorunludur ve egzoz muayene ücreti her araç için aynıdır. 2021 yılında 90 TL olan araç muayene ücreti, 2022 yılında 110 TL olarak belirlenmiştir.
TÜV Ürün Sertifikasyonu Ne Anlama Gelmektedir? Dünya çapında bir güven ve kalite markası olarak tanınan TÜV sertifikası, bir ürünün, hizmetin veya sürecin güvenlik açısından test edilmesini, ulusal, bölgesel ve uluslararası düzenlemelerin gerekliliklerine uygun olmasını sağlar.
TÜV ne iş yapar?
Teknik Denetim Kurumu. TÜV Türk günümüzde, dünya çapında 13.800 çalışan ile, iş ve trafik güvenliğinde, denetim ve revizyon çalışmaları ve araç muayenesi yapan kuruluştur.
TÜVTÜRK muayene kime ait?
Tüvtürk, Doğuş Grubu ve Alman Tüv Süd Grubu’nun ortak şirketidir. Tüvtürk’ün Almancası “Technischer Überwachungs Verein.” Türkçesi ise “Teknik Denetim Kurumu” manalarına gelir. Londra merkezli Bridgepoint şirketi de Tüvtürk’ün ortaklarından birisidir.TÜV araç muayene ücreti ne kadar?
Araç muayene ücretleri her yıl güncellenmektedir. Bu kapsamda araç muayene ücreti 2022 yılı için %36,2 zam ile 507,40 TL olarak belirlenmiştir. TÜVTÜRK tarafından yapılan muayene sonucunda araca kusursuz, kusurlu ya da hafif kusurlu rapor verilir.TÜV SÜD Genel müdür?
Axel Stepken (1 Haz 2007–)TÜV SÜD / CEO