Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tusk ingilizce ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tusk ingilizce ne demek?​

İngilizce-Türkçe atın köpek dişi. gain ile ayni anlama gelir.
Bill ne demek ne demek?
fatura, hesap (pusulası).

Trunk ne demek hayvan?​

1. anlamı erkek mayosu, çoğ; ana hat; demiryolu veya telgraf ana hattına trunk ca; hortum, zool; otomobil bagajı; mezarna, yolcu kamarasının güverteden yüksek kısmı; gövde, i, beden; sandık; sütun bedeni; madeni veya ağaç oluk veya künk. 2. anlamı ağaç gövdesi. kolsuz. bacaksız ve kafasız insan vücudu. fil hortumu.
Trunk ne demek fil?
fil hortumu. Denizcilik (a) yolcu kamarasının güverteden yüksek kısmı, (b) havalandırma/soğutma borusu.

Immediately ne demek?​

immediately teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Derhal bir ambulans geldi. – An ambulance arrived immediately. Burada sana acilen ihtiyacımız var. – You’re needed here immediately. Umarım durumu bir an önce düzeltirsin. – I hope you will correct the situation immediately.
Ingilizcede hortum demek ne demek?
“hortum” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 33 sonuç hose i. whirlwind i. waterspout i.

Borrow türkçesi ne demek?​

borrow teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Tom arabanı ödünç almak istiyorum. – Tom wants to borrow your car. Araba almak için borç almak zorunda kaldım. – I had to borrow money to purchase the car. Arabanı ödünç alabilir miyim? – Can I borrow your car?
Trunk külot ne demek?
boxerdan daha kisa ve daha dardir.. slip gibi cirkin durmadigi gibi gereksiz kica kacma ve kontrolsuz hareketlerin engellenmesi gibi boxersal sorunlara yardimci olur..

Trunk Telsiz Sistemi Nedir?​

TRUNK: Trunk Telsiz Sistemi, bir grup kanalın birçok kullanıcı grubu tarafından paylaşılması esasına dayanır. Kullanıcıya frekans kanal tahsisi sistem tarafından yapılır bu nedenle kullanıcıların kanal seçmeleri söz konusu değildir.
Stop ne anlama gelir?
Stop kelimesi Türkçe’de “1. (mantar veya bezle) tıkama, 2. durdurma, durma, 3. ‘dur’ emri” anlamına gelir.

Urgent ne demek?​

urgent teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Hadi, acele et!
Ingilizce tarak ne demek?
comb i. card i. kemb [dialect] i. comb i.

Hortum nasıl ortaya çıkar?​

Yer seviyesinden hızlıca yükselen hava, basıncı ve sıcaklığı düşürür. Bu esnada rüzgâr şiddetini arttırır ve su buharı yoğunlaşmaya başlar. Yoğunlaşan su buharı, bulutun altında belirmeye başlayan spiral şeklin daha belirgin, havanın ise daha kararsız hale gelmesine neden olarak hortumun gücünün artmasına neden olur.

Geri