Turuffle Tanımı İçin Materyaller
Kalmış kek, bisküvi yada kurabiye
Yarım paket krema
100 gram bitter-sütlü çikolata
Üzeri için;
Sütlü, bitter, fildişi ve portakallı çikolata
Turuffle Tanımı Yapılışı
Çikolatayı krema ile birlikte eritin.
Ufalanmış kek yada bisküvilerle karıştırın.
Yuvarlak toplar yapıp erimiş çikolataya batırın.
Çatalla alıp yağlı kağıt üzerine koyun.
Donunca servis yapın.
Kalmış kek, bisküvi yada kurabiye
Yarım paket krema
100 gram bitter-sütlü çikolata
Üzeri için;
Sütlü, bitter, fildişi ve portakallı çikolata
Turuffle Tanımı Yapılışı
Çikolatayı krema ile birlikte eritin.
Ufalanmış kek yada bisküvilerle karıştırın.
Yuvarlak toplar yapıp erimiş çikolataya batırın.
Çatalla alıp yağlı kağıt üzerine koyun.
Donunca servis yapın.