Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Misafir Toplantılarının Vazgeçilmezi)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Konuk Toplantılarının Vazgeçilmezi) Tanımı İçin Materyaller
Karışık mesken turşusu
1, 5 bardak buğday
İlikli kemik, (kıyma kuşbaşı et, yada kemikli kuzu eti yarım kilo)
1 büyük uzunluk soğan
1 kaşık salça
1 bardak sirke
1 bardak turşu suyu
1 kaşık yağ
1 kaşık nane
1 kaşık karabiber baharatlar ne kadar ağır olursa o kadar lezzetli olur

Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Konuk Toplantılarının Vazgeçilmezi) Tanımı Yapılışı

Evvel buğdayları yıkayalım soğanı doğrayalım.
Salça ekleyelim
Naneyi karabiber ekleyip mesken turşumuzu doğrayalım.
Sirkeyi yağı ,kemik yada eti ekleyelim.
Sonra düdüklüye ekleyip kapağını kapatalım.
20 dakika sonra buğdayları denetim edelim pişmişse afiyetle yiyebilirsiniz ..Asla pişman olmayacaksınız imali çok kolay ve lezzetli
 
Geri
Üst