SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Konuk Toplantılarının Vazgeçilmezi) Tanımı İçin Materyaller
Karışık mesken turşusu
1, 5 bardak buğday
İlikli kemik, (kıyma kuşbaşı et, yada kemikli kuzu eti yarım kilo)
1 büyük uzunluk soğan
1 kaşık salça
1 bardak sirke
1 bardak turşu suyu
1 kaşık yağ
1 kaşık nane
1 kaşık karabiber baharatlar ne kadar ağır olursa o kadar lezzetli olur
Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Konuk Toplantılarının Vazgeçilmezi) Tanımı Yapılışı
Evvel buğdayları yıkayalım soğanı doğrayalım.
Salça ekleyelim
Naneyi karabiber ekleyip mesken turşumuzu doğrayalım.
Sirkeyi yağı ,kemik yada eti ekleyelim.
Sonra düdüklüye ekleyip kapağını kapatalım.
20 dakika sonra buğdayları denetim edelim pişmişse afiyetle yiyebilirsiniz ..Asla pişman olmayacaksınız imali çok kolay ve lezzetli
Karışık mesken turşusu
1, 5 bardak buğday
İlikli kemik, (kıyma kuşbaşı et, yada kemikli kuzu eti yarım kilo)
1 büyük uzunluk soğan
1 kaşık salça
1 bardak sirke
1 bardak turşu suyu
1 kaşık yağ
1 kaşık nane
1 kaşık karabiber baharatlar ne kadar ağır olursa o kadar lezzetli olur
Turşu Çorbası (Hem Hastayken Hem Konuk Toplantılarının Vazgeçilmezi) Tanımı Yapılışı
Evvel buğdayları yıkayalım soğanı doğrayalım.
Salça ekleyelim
Naneyi karabiber ekleyip mesken turşumuzu doğrayalım.
Sirkeyi yağı ,kemik yada eti ekleyelim.
Sonra düdüklüye ekleyip kapağını kapatalım.
20 dakika sonra buğdayları denetim edelim pişmişse afiyetle yiyebilirsiniz ..Asla pişman olmayacaksınız imali çok kolay ve lezzetli