AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tursg sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tursg sahibi kim?​

Türkiye Sigorta A.Ş….Türkiye Sigorta.

Doğa sigorta şirketi kime ait?​

Doğa Sigorta yönetim kurulu başkanı olan Nihat Kırmızı aynı zamanda İstanbul Topkapı Üniversitesi Mütevelli Heyeti başkanıdır. 1978 yılında doğan Nihat Kırmızı Lisans ve Yüksek lisans eğitimini iletişim ve Finans alanlarında tamamlamıştır.
Türkiye Sigorta hangi şirketler birleşti?
Hazine ve Maliye Bakanlığı’mızın yürütmüş olduğu Yeni Ekonomi Programı kapsamında, Güneş Sigorta, Ziraat Sigorta ve Halk Sigorta aynı çatı altında birleşerek Türkiye Sigorta, Vakıf Emeklilik, Ziraat Emeklilik ve Halk Emeklilik aynı çatı altında birleşerek Türkiye Hayat Emeklilik olarak hizmet vermeye başlamıştır.
Türkiye Sigorta özel şirket mi?
Çevik, yenilikçi ve duyarlı yaklaşımıyla; adındaki “Türkiye”den aldığı güçle, en rekabetçi sigorta ürünlerini, her şartta sigortalılarının ve katılımcılarının yanında ve yakınında olan özenli hizmeti ile sunacaktır. Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in ana hissedarı, TVF Finansal Yatırımlar Anonim Şirketi’dir.

Türkiye Sigorta Genel Müdürü kim?​

31 Mart 2021 tarihinden bu yana Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü görevlerini yürütmektedir. Atilla Benli aynı zamanda Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı, Güvence Hesabı Yönetim Komitesi Başkanı, TARSİM Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş.

Harel Grup hangi ülkenin?​

Harel Sigorta Yatırımlar ve Finansal Hizmetler Ltd. 70 yılı aşan sektör tecrübesi ve yaklaşık %18.5 pazar payı ile İsrail’in en büyük finans ve sigorta gruplarından biridir. Sağlık ve Hayat Dışı branşlarda 1. sırada, Hayat branşında 2. sırada ve Emeklilik fonlarında 4. sırada yer almaktadır.
Türkiye Sigorta hangi kuruma bağlı?
Sigortacılık Genel Müdürlüğü ve Sigorta Denetleme Kurulu Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlandı.

Geri