Türlü Tanımı İçin Gereçler
1 kilo kırmızı et
3 adet patates
3 adet patlıcan
3 adet kabak
3 adet yeşil biber
3 adet domates
Kimyon ,kekik ,pul biber, karabiber ,tuz ,sıvıyağ
Birkaç kesim kuyruk yağı
5 diş sarımsak
1 su bardağı su
Türlü Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tenceremizin tabanına kuyruk yağı ve sıvıyağını dökelim ve sırasıyla patlıcan patates kabak biber ve en üste de domatesleri koyup baharatları ekleyelim.
Sarımsağı da rendeleyin tenceremizin içine dökelim.
1 su bardağı suyu da döküp tenceremizi ocağın en büyük gözüne koyup altını kısalım ve kısık bir biçimde 2 saat kadar pişirelim.
Pişince kapatalım salça koymadım ben sizde koymayın rengi hoş oluyor pişene kadar hiç karıştırmayalım. Afiyet olsun
1 kilo kırmızı et
3 adet patates
3 adet patlıcan
3 adet kabak
3 adet yeşil biber
3 adet domates
Kimyon ,kekik ,pul biber, karabiber ,tuz ,sıvıyağ
Birkaç kesim kuyruk yağı
5 diş sarımsak
1 su bardağı su
Türlü Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tenceremizin tabanına kuyruk yağı ve sıvıyağını dökelim ve sırasıyla patlıcan patates kabak biber ve en üste de domatesleri koyup baharatları ekleyelim.
Sarımsağı da rendeleyin tenceremizin içine dökelim.
1 su bardağı suyu da döküp tenceremizi ocağın en büyük gözüne koyup altını kısalım ve kısık bir biçimde 2 saat kadar pişirelim.
Pişince kapatalım salça koymadım ben sizde koymayın rengi hoş oluyor pişene kadar hiç karıştırmayalım. Afiyet olsun