Türkücü Yudum eşi kimdir?
Şarkıcı Yudum Tatar, Erol Koral ile evlidir. Çiftin bu evliliğinden 2013 doğumlu Karen Asel isminde bir kız çocuğu vardır.Sanatçı Yudum kimin kızı?
Davut TatarGönül TatarYudum/EbeveynleriYudum Çetiner kaç yaşında?
Yudum Çetiner kaç yaşında?Sevilen türkücü Yudum 1978 doğumlu ve aslen Erzincanlı. Dedesi ise Halk Ozanı Enver Tatar.
Yudum’un kaç çocuğu var?
Yudum’un kaç çocuğu var?43 yaşındaki Yudum, Erol Koral ile evlidir. Çiftin bu evliliğinden Karen Asel isminde bir kızı vardır.
Erol Koral kiminle evlendi?
Yudum’un kocası Erol Koral’dır. Karen Asel isminde bir kızı vardır. YUDUM KİMDİR: 1978 doğumlu sanatçı Yudumun dedesi Halk Ozanı Enver Tatar’dır.Sanatçı Yudum memleketi neresi?
Annesi Erzincanlı, babası Ardahanlı olan Yudum, doğumundan 6 ay sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti. Başta dedesi Enver Tatar ve babası Davut Tatar olmak üzere, Yudum’un ailesindeki her fert müzik sevgisine sahip ve her biri en az 1 enstrüman çalıp söylemektedir.Yudum babası kimdir?
Yudum babası kimdir?Davut TatarYudum / Babası
Yudum nereli kaç yaşında?
Yudum nereli kaç yaşında?Yudum Tatar 1978 yılında Ardahan’da doğdu. Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Yudum, aslen Ardahanlıdır.
Selin Şekeranber kimdir?
Bilkent Üniversitesi’nden şeref derecesiyle mezun olan Selin Şekeranber, öğrenim gördüğü Lozan Konservatuarı’nda en başarılı ve yüksek seviyeli öğrencilere tanınan konser verme hakkını kazandı. Şekeranber, ilk konserini 14 yaşındayken vermişti.Davut Tatar kaç yaşında?
1978, Ardahan),Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarıdır. Annesi Erzincanlı, babası Ardahanlı olan Yudum, doğumundan 6 ay sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti.Yudum Koral kim?
Yudum Koral kim?Yudum’un kocası Erol Koral’dır. Karen Asel isminde bir kızı vardır. Yudum kimdir: 1978 doğumlu sanatçı Yudumun dedesi Halk Ozanı Enver Tatar’dır. Baba tarafından aslen Ardahan, anne tarafından ise aslen Erzincan’lıdır.
Yudum nerede yaşıyor?
Yudum nerede yaşıyor?Yudum Tatar 1978 yılında Ardahan’da doğdu. Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Yudum, aslen Ardahanlıdır. Annesi Erzincanlı, babası Ardahanlı olan Yudum, doğumundan 6 ay sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti.
Davut Tatar Kimdir?
Yudum aslen nereli?
ŞARKICI YUDUM KİMDİR? Yudum Tatar 1978 yılında Ardahan’da doğdu. Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Yudum, aslen Ardahanlıdır. Annesi Erzincanlı, babası Ardahanlı olan Yudum, doğumundan 6 ay sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti.Yudum kaç doğumlu?
Yudum kaç doğumlu?1978 (44 yıl yaşında)Yudum / Doğum tarihi