AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Turkiye Yardim Sevenler Dernegi ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Türkiye Yardım Sevenler Derneği ne iş yapar?​

Türkiye Yardım Sevenler Derneği, dil, din, ırk, genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk ayırmadan toplumun her kesimine yardım etmeyi görev edinmiş, öğrenci yurtları, eğitim kurumları, engelliler için iş eğitim merkezleri, huzurevleri, çeşitli sağlık merkezleri gibi topluma onlarca kalıcı eser bırakmış ve on binlerce gence …

Dilek Bayazıt kimdir?​

Dilek Bayazıt : 1958 yılında Balıkesir’de doğdu. İlköğretimini Balıkesir, Ortaokul ve Lise eğitimini İzmir Özel Türk Kolejinde tamamalayarak, Hacettepe Üniversitesi Kütüphanecilik Bölümü’nü (Bilgi – Belge Yönetimi) 1982 yılında bitirdi. 1980 yılında İnşaat Mühendisi Saib BAYAZIT ile evlendi.
Yardım Sevenler Derneği ne zaman kuruldu?
19 Şubat 1928’de kuruluş işlemleri tamamlanan dernek, ilk toplantısını Dr.Fuat UMAY, Mevhibe İNÖNÜ, Fitnat ÇAKMAK, Növber SÖVÜKTEKİN, Reşide BAYAR, Nimet UYBADIN, Melahat ÖZBUDUN, Tezer TAŞKIRAN, Seza LOSTAR, Süreyya AĞAOĞLU, Sevda AND, Belkıs ODMAN’ın katılımları ile gerçekleştirmiştir.
Türkiye Yardım Sevenler Derneğini kim kurdu?
Bu doğrultuda Dernek Dr. Fuat Umay başkanlığında ilk toplantısını 19 Şubat 1928 tarihinde yaparak Himaye-i Etfal Kadın Cemiyeti adıyla resmen kurulmuştur (Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tarihçesi, 2017).

Iyilik Derneği kime ait?​

İyilik Derneği Olağanüstü Genel Kurulu’nda Kurucu Başkan Yunus AKSU, Eski Başkan İbrahim BAHAR selamlama konuşması yaptı. Yönetim Kurulu Başkanlığını devreden Mehmet KAYIŞ kendi döneminde yapılan çalışmalar hakkında hâziruna bilgi verdi.

Bereket derneği hangi cemaatin?​

Bereket Derneği’nin bir cemaat veya siyasi görüş ile bağlantısı var mı? Derneğimiz Muhammed ( Mehmet) Culha hocamız tarafından kurulmuştur. Hizmet noktasında hiçbir fert gözetmeksizin ehli sünnet çizgisindeki bütün Müslüman kardeşlerimizle birlikte olmaktayız.
Bereket Vakfı güvenilir mi?
Bereket Derneği güvenilir mi? Bereket Derneği bugüne kadar ihtilaf veya şüphe doğuracak hiçbir proje ve faaliyetin içerisinde yer almamış, tüm bağışçıları ve gönüllülerinin duyduğu güvenle kısa sürede ülkemizin öncü kuruluşları arasında yer almayı başarmıştır.
Bereket Kurban güvenilir mi?
Bereket Derneği, kurban bağışı çalışmalarını 2012’den bu yana güvenilirlik ve şeffaflık ilkesiyle ‘Emanetleriniz, emanetlerimiz’ diyerek şeffaf ve titizlikle yerine getirmeye devam ediyor. 2021 yılı kurban bağışlarınızı Bereket Derneği gönüllüleri ve ülkelerdeki yerel görevlileri nezaretinde kesilip eşit olarak pay …

Geri