Türkiye kasko kimin?
Türkiye Sigorta, 27 Ağustos 2020 itibarıyla faaliyet göstermeye başlayan sigorta şirketidir. Türkiye Varlık Fonu bünyesinde bulunan kamu sigorta şirketleri Ziraat Sigorta A.Ş., Halk Sigorta A.Ş’nin Güneş Sigorta A.Ş. ile birleştirilmesiyle kurulmuştur.Anadolu kasko kimin?
Anadolu Sigorta, 1 Nisan 1925 tarihinde Atatürk tarafından kurulan, Türkiye’nin ilk ulusal sigorta şirketidir. Anadolu Sigorta, 2019 yılı itibarıyla Türkiye’nin en büyük ikinci sigorta şirketidir. Millî Reasürans T.A.Ş.
Türkiye iş Bankası hangi sigorta şirketi ile çalışıyor?
Kredi Hayat Sigortası, bireysel kredi kullanan İş Bankası müşterilerinin kredi borçlarını, sigorta süresi içinde yaşam kaybı riskine karşı güvence altına alır. Kredi Hayat Sigortası vefat teminatı içermekte olup, vefatın gerçekleşmesi durumunda müşterinin kredi borcu Anadolu Hayat Emeklilik tarafından ödenir.
Murat Akgüç kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden lisans derecesini alan Murat Akgüç, Erasmus Üniversitesi Rotterdam School of Management’dan Executive MBA programını tamamlanmıştır. Çalışma hayatına Osmanlı Bankası’nda başlayan Akgüç, Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nda Hazine projelerinde görev yapmıştır.Mehmet Şencan kim?
Mehmet Şencan, Nisan 2017’de Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı’na atandı. Eylül 2019 tarihi itibarıyla Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi’nde Genel Müdür olarak görev yapmaya başlayan Şencan, aynı zamanda, TSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hayat Dışı Yönetim Komitesi Başkanı’dır.
Doğukan Karakaya Kimdir?
Karakaya; son olarak Sompo Sigorta’da Pazarlama Direktörü olarak görev aldı. Kendisi; Ürün ve Kampanya Yönetimi, Dağıtım Kanalı Yönetimi, Dijital Pazarlama, Müşteri Deneyimi, PR ve Kurumsal İletişim alanlarında uzmanlığa sahiptir. Ayrıca, bu alanlarda birçok yurt içi ve yurt dışı eğitim ve projelerde yer almıştır.