AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Turkiye Eğitim Gonulluleri Vakfı Okulları

haberci

Yeni Üye
TEGV etkinlik noktaları,
Turkiye Eğitim Gonulluleri Vakfının Amacı,
TEGV'in Turkiye geneline yayılmış 86 Etkinlik Noktası her gun kapılarını cocuklarımız icin acıyor Ulkemizin 36 ilinde faaliyet gosteren 10 Eğitim Parkı, 52 Oğrenim Birimi, 21 Ateşboceği ve 3 İl Temsilciliği'nde cocuklarımıza eğitim desteği veriyoruz Tum TEGV Etkinlik Noktaları, butun cocukları kucaklayan, guler yuzlu, sıcak, donanımlı ve aktif oğrenme ortamları sunuyor Geniş alanlarda kurulu olan Eğitim Parklarında cok yonlu bir eğitim desteği icin gereken kapalı ve acık alanlar bulunuyor Oğrenim Birimleri, daha kucuk olcekli olmakla birlikte, temel eğitim etkinlikleri ve bilgisayar eğitimi icin standart altyapıya sahip Ateşboceği Gezici Oğrenim Birimleri ise, Eğitim Parkı ve Oğrenim Birimi bulunmayan yerlerde, ilkoğretim okullarının bahcelerine konuşlanarak cocuklarımıza eğitim desteği goturuyor
imagesturkiyeegitimgonullulerivakfiokullari5ad139c046bd5
TEGV, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında ilkoğretim okullarının sosyal etkinlik saatlerinde eğitim etkinliklerini cocuklara ulaştırıyor ve Sosyal Hizmetler ve Cocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Toplum Merkezleri ile işbirliklerini surduruyor

Geri