AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Turkcell Her Yöne 100 Sms Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye

Turkcell Her Yöne 100 Sms Nasıl Yapılır? Turkcell kullanıcıları için Her Yöne 100 Sms paketi nasıl kullanılır? İşte adım adım anlatım. Öncelikle, Turkcell hattınızı kullanarak *123# tuşlayın ve açılan menüden “Paketler” seçeneğini seçin. Ardından, “Sms Paketleri” seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan seçeneklerden Her Yöne 100 Sms paketini seçin. Paketin fiyatını ve geçerlilik süresini kontrol edin. Eğer paketi satın almak istiyorsanız, “Satın Al” butonuna tıklayın ve işlemi onaylayın. Böylece Turkcell Her Yöne 100 Sms paketini aktif hale getirmiş olacaksınız. Artık her yöne 100 adet mesaj gönderme hakkınız var. İyi kullanımlar!
İçindekiler

Turkcell Her Yöne 100 SMS Nasıl Yapılır?​

Turkcell Her Yöne 100 SMS paketi, Turkcell abonelerine diğer Turkcell numaralarına 100 adet SMS gönderme imkanı sunan bir pakettir. Bu paketi kullanarak, Turkcell hattınızdan başka bir Turkcell hattına SMS gönderebilirsiniz. Peki, Turkcell Her Yöne 100 SMS nasıl yapılır? İşte adımlar:

1. Adım: Mesaj Gönderme Ekranını Açın​

İlk adımda, telefonunuzun mesaj gönderme ekranını açmanız gerekmektedir. Mesaj gönderme ekranını açmak için genellikle “Mesajlar” veya “SMS” uygulamasını kullanabilirsiniz.

2. Adım: Alıcı Numarasını Girin​

İkinci adımda, SMS göndermek istediğiniz Turkcell numarasını girin. Alıcı numarasını doğru bir şekilde yazdığınızdan emin olun. Yanlış bir numaraya SMS göndermek istemiyorsanız dikkatli olun.

3. Adım: Mesajı Yazın​

Üçüncü adımda, göndermek istediğiniz SMS’in içeriğini yazın. Mesajınızı kısa ve öz tutmaya özen gösterin. Turkcell Her Yöne 100 SMS paketi ile gönderebileceğiniz SMS sayısı sınırlı olduğu için, mesajınızı kısa tutmanız önemlidir.

4. Adım: Gönder’i Tıklayın​

Dördüncü ve son adımda, yazdığınız SMS’i göndermek için “Gönder” veya “Gönder” düğmesini tıklayın. Turkcell Her Yöne 100 SMS paketinizde kalan SMS sayısı otomatik olarak güncellenecektir.
Not: Turkcell Her Yöne 100 SMS paketi sadece Turkcell abonelerine özeldir. Diğer operatörlerin numaralarına SMS göndermek için farklı bir paket veya tarife kullanmanız gerekebilir. Ayrıca, Turkcell Her Yöne 100 SMS paketi ile sadece Turkcell numaralarına SMS gönderebilirsiniz, diğer operatörlerin numaralarına gönderim yapılamaz.
Özet: Turkcell Her Yöne 100 SMS paketi ile Turkcell aboneleri, diğer Turkcell numaralarına 100 adet SMS gönderebilir. SMS göndermek için mesaj gönderme ekranını açarak alıcı numarasını girin, mesajı yazın ve gönder düğmesini tıklayın. Bu paket sadece Turkcell abonelerine özeldir ve diğer operatörlerin numaralarına gönderim yapılamaz.

Turkcell Her Yöne 100 Sms Nasıl Yapılır?​

Turkcell Her Yöne 100 Sms nasıl yapılır?
1. Turkcell uygulamasına giriş yapın.
2. Kampanyalar bölümüne girin.
3. Her Yöne 100 Sms seçeneğini seçin.
4. Onaylayın ve kullanmaya başlayın.
5. Turkcell hatlarınızla her yöne 100 sms keyfini yaşayın.

Turkcell Her Yöne 100 Sms nasıl yapılır?
1. Turkcell uygulamasına giriş yapın.
2. Kampanyalar bölümüne girin.
3. Her Yöne 100 Sms seçeneğini seçin.
4. Onaylayın ve kullanmaya başlayın.
5. Turkcell hatlarınızla her yöne 100 sms keyfini yaşayın.

Geri