AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Turkcell EBA 6 GB ucretli mi?

Editör

Yeni Üye

Turkcell EBA 6 GB ücretli mi?​

Ülkemizde resmi dijital eğitim platformu olan Eğitim Bilişim Ağı olan EBA sisteminin içeriklerinden faydalananların 12 ay boyunca 6 GB ücretsiz internet üyeliklerinin de devam edeceğini belirtti.

8 GB internet ne kadar?​

Tarife Bilgisi
| Fırsat 8GB Tarifesi
Taahhütlü Aylık Ücret | 29,58 TL*
Taahhütsüz Aylık Ücret | 55,08 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet | 8 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi | 1000 DK
EBA için 6 GB internet nasıl alınır?​
BiP’te MEB EBA Platformlarında Geçerli 6 GB İnternet BiP Keşfet’te yer alan EBA kanalını takip edip hemen kazan butonuna tıklayın, EBA’da geçerli 6 GB internet ayrıcalığını yaşatın. EBA BiP kanalına abone olan kullanıcılara sadece eba.gov.tr ve EBA uygulaması içerisinde kullanılmak üzere 3 GB internet tanımlanacaktır.

1 GB hediye internet nasıl yapılır?​

1 GB hediye internet nasıl yapılır?
- Kampanyaya kayıt için mobil bireysel faturalı ya da faturasız Selfy üyesi olan hattından TAMBU (Hediye Kodu) yazıp 4545’e SMS gönderebilirsin. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim.
- Kampanyaya katılım ve kampanya kapsamında sunulan fayda ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Turkcell 8 GB internet ne kadar?​

Turkcell 8 GB internet ne kadar?
Net 8 GB paketi tam sana göre! 75 TL’ye 4 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 1500 dakika konuşup 1500 SMS atabilirsiniz. Ek olarak Facebook ve Twitter’da geçerli 4 GB ve BiP uygulamasında geçerli 5 GB internet de mevcut!

Kazandıran 8 GB Türk Telekom 37 TL nasıl yapılır?​

Siz de Türk Telekom bireysel faturasız mobil tarifelerinde iseniz ve Detaylar sekmesinde belirtilen paketlerden birini kullanıyorsanız, BANAOZEL8GB yazıp 5555’e SMS gönderin, Bana Özel 8 GB Paketi’niz cebinize gelsin! 31.03.2020 tarihi itibarıyla kapatılacaktır.

EBA 6 GB ücretsiz internet hakkıyla ilgili verilen bilgilere göre, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) içeriklerinden faydalananların 12 ay boyunca 6 GB ücretsiz internet hakkından yararlanabileceği belirtilmiş. Bu uygulama sayesinde EBA'ya erişen kullanıcılar, belirli bir süre boyunca internet erişiminden ücretsiz yararlanabilecekler.

8 GB internet hakkını sunan fırsat tarifesi ile ilgili verilen bilgilere göre, Tarife Bilgisi şu şekildedir:

- Taahhütlü Aylık Ücret: 29,58 TL*
- Taahhütsüz Aylık Ücret: 55,08 TL
- Aylık Ücretsiz Cepten İnternet: 8 GB
- Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi: 1000 DK

EBA için 6 GB internet nasıl alınır konusunda ise BiP uygulaması üzerinden MEB EBA Platformlarında geçerli 6 GB internet kazanma yöntemi anlatılmış. BiP'te yer alan EBA kanalını takip ederek kazan butonuna tıklayan kullanıcılar, EBA'da geçerli 6 GB internet ayrıcalığını elde edebilecekler. EBA BiP kanalına abone olan kullanıcılara sadece eba.gov.tr ve EBA uygulaması içerisinde kullanılmak üzere 3 GB internet tanımlanacağı belirtilmiş.

Ayrıca 1 GB hediye internet hakkı nasıl alınır konusunda ise mobil bireysel faturalı ya da faturasız Selfy üyelerinin TAMBU (Hediye Kodu) yazıp 4545'e SMS göndererek başvuruda bulunabilecekleri ifade edilmiş. Bu kampanyaya katılmanın ve sunulan faydanın ücretsiz olduğu belirtilmiş.

Diğer operatörlerin sunmuş olduğu internet paketleri ile ilgili bilgiler de verilmiş. Turkcell'in 8 GB internet paketi ve Turk Telekom'un Bana Özel 8 GB Paketi detaylarına da yer verilmiştir. Bu bilgiler şu şekildedir:

- Turkcell 8 GB internet paketi: 75 TL karşılığında 4 GB internet, 1500 dakika konuşma ve 1500 SMS, Facebook ve Twitter için 4 GB, BiP uygulaması için 5 GB internet içermektedir.
- Türk Telekom Bana Özel 8 GB Paketi: Turk Telekom bireysel faturasız mobil tarifelerinde olan kullanıcılar, BANAOZEL8GB yazıp 5555'e SMS göndererek bu paketi satın alabilirler. Paketin 31.03.2020 tarihine kadar geçerli olduğu belirtilmiş.

Geri