AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Turkan Soray hangi filmde attan dustu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Türkan Şoray hangi filmde attan düştü?​

1972 yılında film çekimi sırasında attan düşerek sakatlanan Türkan Şoray, Nihat İlhan’a teşekkür etti. 1972 yılında Elazığ’da “Cemo” filmini çekimleri sırasında attan düşerek boynundan sakatlanan Türkan Şoray, kendisini tedavi eden emekli tabib general Nihat İlhan için, “Benim hayatımda çok büyük bir rol oynadı.

Türkan Şoray’ın Hangi kardeşi intihar etti?​

31 Temmuz 1996 akşamı, Türkan Şoray ile Nazan Şoray’ın hayatlarındaki en acılı günlerinden biri oldu. İki ünlü kızkardeşin, babaları bir, tek öz erkek kardeşleri olan Oktay Şoray, Kartal Soğanlık Mahallesi’nde annesi Necla Şoray ile birlikte oturdukları apartmanın 5. katındaki evlerinden atlayarak canına kıydı.
Melike Ipek Yalova formunu nasıl koruyor?
Pilates yapıyorum. Çok sağlıklı beslendiğimi söyleyemem. Günde bir öğün yiyorum ve çok fazla kahve içiyorum. Güne kahveyle başlayıp kahveyle bitiriyorum.
Türkan Şoray Cemo filmi nerede çekildi?
40 yıl önce çekimlerinin bazı bölümleri Elazığ’ın Ulukent Mahallesi’nde yapılan ve başrollerinde Türkan Şoray, Fikret Hakan gibi ünlü sinema sanatçılarının yer aldığı Cemo Filmi o tarihten bu yana mahalle halkının dilinden düşmüyor.

Türkan Şoray’ın ölümden döndüğü kaza hangi film setinde yaşandı?​

TÜRKAN ŞORAY: Türk Sineması’ndaki en büyük kazayı geçirdi. “Cemo” filminin setinde attan düştü ve boynu zedelendi.

Türkan Şoray Kaç kardeşi var?​

Nazan ŞorayFigen Çevik GezerOktay ŞorayTürkan Şoray/Kardeşleri
Kadir İnanır ve Türkan Şoray aşk yaşadı mı?
Filmleri ile bizleri ağlama krizlerine sokan iki usta oyuncu evlilik hayatları ve hayatlarına giren kişilerle mutlu mesut kocaman senelerde aynı yastığa baş koydu. Sevenleri her ne kadar birbirlerine çok yakıştırsa da Kadir İnanır ve Türkan Şoray yıllarca arkadaşlıklarını sürdürmeye devam etti.
Cihan Ünal şu an kiminle evli?
Nazlı Tazebaye. 2000–2002Türkan Şoraye. 1983–1987Sabiş Kuzuoğlue. 1970–1978Cihan Ünal/Eşi
Yalova, Arap sunucunun, “Sizi Türkan Şoray’a benzetenler var” sözleri üzerine, “Türkan Şoray; yaşayan bir efsane. O yüzden ‘Birazcık el freni çek’ derler adama.
ÇİLE FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ? 1972 yılında gösterime giren Çile filminin çekimleri, İstanbul ve Bursa’da gerçekleştirilmiştir.
Cemo filmi kaç yılında çekildi?
Cemo (film), Atıf Yılmaz’ın yönetiği 1972 yapımı film.
Türkan Şoray Ayhan Işık neden küstü?
Ayhan Işık’la yakın arkadaşmışsınız ama sürekli birbirinize küsermişsiniz… – Ayhan’la lüzumsuz şeyler yüzünden birbirimize girip küsüyorduk. Ama küs de duramıyorduk ve bir vesileyle barışıyorduk.

Türkan Şoray ne kazası geçirdi?​

1972’de Elazığ’da ‘Cemo’ adlı filmin çekimleri sırasında attan düşerek boynundan ve yüzünden yaralanan Türkân Şoray, ‘Beni hayata yeniden, 1963’te eşi ve çocukları Rumlar tarafından alçakça katledilen Tabip Binbaşı Nihat İlhan döndürdü.

Geri