Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Turk Unluler hangi universiteden mezun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Türk Ünlüler hangi üniversiteden mezun?​

Sezen Aksu: Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde okudu. Cem Yılmaz: Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünde okudu. Funda Arar: İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Ali Kırca: İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hukuk Fakültesi’nde okudu.

Ece Hakim hangi bölümden mezun?​

Oyuncu Ece Hakim, 2016 yılında Harvard Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü tam burslu okumaya hak kazanmıştı. Hakim, geçtiğimiz mayıs ayında da mezun olmuştu. Oyuncu, 2021 yılında ABD üniversitelerinde başarı gösteren 25 Türk öğrencisinden biri oldu.
Ünlüler hangi üniversitede okuyor?
Gelin birlikte göz atalım.

Fenomenler ne mezunu?​

Sosyal medyayı kullanan ya da sosyal medyada kendisiyle ilgili bir içerik yayımlanmış olan herkes fenomen olabilir. Ancak iyi bir fenomen olmak için, bu işi profesyonel olarak yapmak için Yeni Medya ve İletişim, Halkla İlişkiler Bölümü gibi alanlardan mezun olmak önemlidir.

Ece Hakim kim kim?​

Ece Hakim kimdir, “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin oyuncusudur. Ece Hakim, 10 Haziran 1998 tarihinde istanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi’nden tamamladı.
Hangi ünlü hangi liseden mezun?
Serenay Sarıkaya, Antalya Saime Salih Konca Lisesi’nden mezun oldu. Nejat İşler, Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Berrak Tüzünataç, Koç Özel Lisesi’nden mezun oldu. Aslı Enver Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun.

Doktor olan şarkıcı kim?​

Ferhat Göçer (d. 11 Mayıs 1970; Birecik, Şanlıurfa), Türk şarkıcı ve doktor.

Boğaziçi Üniversitesi mezunları nerelerde çalışıyor?​

Boğaziçi Üniversitesi mezunları gerek edindikleri yüksek akademik bilgi gerekse de sosyal becerilerini üst düzeye çıkaran imkanlara sahip olmaları sayesinde; bilim dünyasında, sanat dünyasında, iş hayatında, devlet kademelerinde, akademide, özel sektörde, eğitim kurumlarında, sağlık sektöründe, bilişim ve yazılım …
Teoman Boğaziçi ne mezunu?
20 Kasım 1967 İstanbul doğumlu Teoman Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü tamamladı.

Ece Hakim hangi liseden mezun?​

Ece Hakim, 10 Haziran 1998 tarihinde istanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi’nden tamamladı.

Ece Hakim hangi bölümü kazandı?​

Psikoloji bölümü eğitimini tamamlayan oyuncu, “Lisedeki en yakın arkadaşım bana bu ayıcığı hediye ettiğinden beri Harvard’a gitmek benim hayalimdi. Bugün Harvard’dan mezun oldum” diyerek müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı. Genç oyuncuya tebrik mesajları yağdı.

Geri