- Konu Yazar
Türk Telekom wifi şifremi nasıl değiştirebilirim?
- Öncelikle 444 1 444 numaralı Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayın.- Müşteri temsilcisine bağlanmak için gereken tuşlamayı yapın.
- Bağlandıktan sonra modemin şifresini değiştirmek istediğinizi söyleyin.
- Belirlediğiniz modem şifresini müşteri temsilcinize söyleyip şifreyi onaylayın.
Modem Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır?
192.168.1.1 veya 192.168.2.1 IP adreslerini internet tarayıcınızın adres çubuğuna yazıp adrese gidin. Kullanıcı adı ve şifre kısmına admin yazarak giriş yapın. Eğer kabul etmezse kullanıcı adını admin, şifreyi ise ttnet olarak değiştirin. Modem arayüzüne giriş yaptıktan sonra şifrenizi kolayca değiştirebilirsiniz.Kablosuz ağı bağlantınızın adını ve şifresini bilmiyorsanız internet sağlayıcısından öğrenin. Giriş yaptıktan sonra menüden “Kablosuz Ağ Ayarları” seçeneğine tıklayın. Buradan “Ağ Şifreleme” bölümüne gidin. Ağ Şifreleme bölümünden wifi adını ve şifresini değiştirebilirsiniz.
192.168 11 giriş nasıl yapılır?
192.168 11 giriş nasıl yapılır?İlk olarak tarayıcı açılır ve URL kısmına 192.168.1.1 yazılır ve enter tuşuna basılır. Ardından çıkan ekranda modem ara yüzüne girebilmek için kullanıcı adı ve şifre istenecektir. Kullanıcı adı ve şifre kısmına 192.168.1.1 IP adresine uygun olan kullanıcı adı ile şifre girilir.
Modem arayüz şifresi nasıl bulunur?
Modem arayüz şifresi nasıl bulunur?Modeminizin arka tarafında bu kullanıcı ve şifre bulunabileceği gibi, yine cihazın kullanım klavuzunda da panel kullanıcı adı ve şifresi yer alıyor. Eğer her ikisinden de sonuç alamazsanız, modemin resmi web sayfasına girerek varsayılan kullanıcı adına ve şifreye erişebilirsiniz.
Cep telefonu modeme nasıl bağlanır?
Kablosuz özelliği açıkken telefonunuz daha önce bağlandığınız yakındaki kablosuz ağlara otomatik olarak bağlanır….Açma ve bağlanma- Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın.
- Ağ ve internet. İnternet’e dokunun.
- Listelenen bir ağa dokunun. Şifre gerektiren ağlarda Kilit simgesi. bulunur.
Modem giriş şifresi nedir?
Belli Başlı Markalara Göre Modem Arayüz Şifresi Türk Telekom’un modemini kullanıyorsanız ise yine kullanıcı adı “admin” şifre ise “ttnet” şeklinde olacaktır.Yöntem #2: Modemi, arayüz üzerinden sıfırlayın:
- Adım #1: Modem arayüzüne giriş yapın.
- Adım #2: Ayarlar sayfasına ulaşın.
- Adım #3: Buradan sıfırlama ekranına ulaşın.
- Adım #4: Sıfırlama işlemini tamamlayın.
- Adım #5: Varsayılan modem adı ve şifre ile bağlanın.