- Konu Yazar
Türk Telekom wifi nasıl gizlenir?
Adım 1 Modeminizin web arayüzüne giriniz. Adım 2 WLAN özelliğini aktif ettiğinizden emin olun. Adım 3 Yerel Ağ >WLAN >WLAN Temel bölümünün altındaki WLAN SSID Konfigürasyonu menüsünü açınız. Adım 4 Şifreleme Türü olarak WPA-PSK/WPA2-PSK-TKIP/AES olarak seçin.Wifi güvenli arama nasıl kapatılır?
Güvenli Arama’yı etkinleştirme veya devre dışı bırakma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
- Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi Ayarlar. Uygunsuz sonuçları gizle’ye dokunun.
- Uygunsuz sonuç filtresi’ni açın veya kapatın.
Türk Telekom internet aile Koruması nasıl kaldırılır?
Çağrı Merkezi: Müşterilerimiz, 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden Güvenli İnternet Profil değişikliklerini gerçekleştirebilmektedir. Online İşlemler: Müşterilerimiz, Türk Telekom Online İşlemler web ya da uygulamadan giriş yaparak profil değişikliklerini gerçekleştirebilmektedir.
WiFi adı nasıl gizlenir?
Wi-Fi adını gizleme ve gösterme- Telefonunuzu Mobile WiFi cihazına bağlayın.
- Telefonun tarayıcısındaki adres çubuğuna 192.168.8.1 yazın ve giriş yapmak için web tabanlı yönetim sayfasının giriş şifresini kullanın.
- Gelişmiş > Wi-Fi > Wi-Fi Güvenlik Ayarları bölümüne gidin ve Wi-Fi adını gizlemeyi veya göstermeyi seçin.
Türk Telekom Güvenli İnternet nasıl iptal edilir?
Çocuklar için güvenli internet nasıl yapılır?
İnternette Çocuklarınızı Koruma
- Uygunsuz web sitelerini engelleyin. Tüm web sitelerinin çocuklar için uygun olmaması şaşırtıcı değildir.
- Yabancılarla konuşmayın.
- Çevrimiçi zorbalara karşı koyun.
- Virüs indirmeyin.
- Çocuklarınızın İnternet’te güvenliğini sağlama en öncelikli konudur.