Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Turk Telekom wifi nasil gizlenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Türk Telekom wifi nasıl gizlenir?​

Adım 1 Modeminizin web arayüzüne giriniz. Adım 2 WLAN özelliğini aktif ettiğinizden emin olun. Adım 3 Yerel Ağ >WLAN >WLAN Temel bölümünün altındaki WLAN SSID Konfigürasyonu menüsünü açınız. Adım 4 Şifreleme Türü olarak WPA-PSK/WPA2-PSK-TKIP/AES olarak seçin.
Wifi güvenli arama nasıl kapatılır?
Güvenli Arama’yı etkinleştirme veya devre dışı bırakma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
- Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi Ayarlar. Uygunsuz sonuçları gizle’ye dokunun.
- Uygunsuz sonuç filtresi’ni açın veya kapatın.
Türk Telekom internet aile Koruması nasıl kaldırılır?
Çağrı Merkezi: Müşterilerimiz, 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden Güvenli İnternet Profil değişikliklerini gerçekleştirebilmektedir. Online İşlemler: Müşterilerimiz, Türk Telekom Online İşlemler web ya da uygulamadan giriş yaparak profil değişikliklerini gerçekleştirebilmektedir.

WiFi adı nasıl gizlenir?​

Wi-Fi adını gizleme ve gösterme
- Telefonunuzu Mobile WiFi cihazına bağlayın.
- Telefonun tarayıcısındaki adres çubuğuna 192.168.8.1 yazın ve giriş yapmak için web tabanlı yönetim sayfasının giriş şifresini kullanın.
- Gelişmiş > Wi-Fi > Wi-Fi Güvenlik Ayarları bölümüne gidin ve Wi-Fi adını gizlemeyi veya göstermeyi seçin.
Türk Telekom Güvenli İnternet nasıl iptal edilir?
Çocuklar için güvenli internet nasıl yapılır?
İnternette Çocuklarınızı Koruma
- Uygunsuz web sitelerini engelleyin. Tüm web sitelerinin çocuklar için uygun olmaması şaşırtıcı değildir.
- Yabancılarla konuşmayın.
- Çevrimiçi zorbalara karşı koyun.
- Virüs indirmeyin.
- Çocuklarınızın İnternet’te güvenliğini sağlama en öncelikli konudur.

Ttnet aile Koruma Nedir?​

Aile profili kapsamında, Çocuk Profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sağlanmaktadır. Aile profilini tercih eden vatandaşlar, talep ettikleri takdirde oyun, sohbet, sosyal medya sitelerine ve uygulamalarına erişimi filtreleme seçeneğine sahiptirler.

Geri