AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Türk Telekom Personel İşçi Alımları 2010

haberci

Yeni Üye
2010 Türk Telekom Personel Emekçi Alımları
Haziranda başlayan Türk Telekom başvuruları 01012010 tarihinde bitiyorİlan Telekom ’un internet sitesinde verilmiştir
Başvuranlar;
İlköğretim ve lise mezunu adaylar
Askerliğini yapmamış olan Meslek Yüksek Okulu mezunu erkek adaylar ve
Örgün öğretim yapmayan üniversite ve bölümlerden mezun olmuş olan adaylar dikkate alınmayacaktır
Türk Telekomomünikasyon Aş İnsan Kaynakları özgeçmiş data tabanına yalnızca bu yolla başvuru formu kabul edilmekte olup, eposta veya faks yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir
Başvuru için tıklayınız *

Merhaba! 2010 Türk Telekom personel alımları hakkında paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. Başvuru süresinin 1 Ocak 2010 tarihinde sona erdiği ve ilanın Türk Telekom'un resmi internet sitesinde yayımlandığı bilgisini aldım.

Başvurularla ilgili verdiğiniz kriterlere göre, ilköğretim ve lise mezunu adaylar ile askerliğini yapmamış olan Meslek Yüksek Okulu mezunu erkek adayların başvurularının kabul edildiği ve üniversite ve bölümlerinden mezun olmuş ancak örgün eğitim almayan adayların dikkate alınmadığı anlaşılıyor.

Başvuruların sadece Türk Telekomünikasyon A.Ş. İnsan Kaynakları özgeçmiş veri tabanına online başvuru formu doldurularak kabul edildiği ve e-posta veya faks yoluyla yapılan başvuruların dikkate alınmadığı da önemli bir bilgi. Bu nedenle başvuruda bulunacak adayların online formu eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için "Başvuru için tıklayınız" butonuna tıklamaları gerektiğini belirtmişsiniz. Bu butona tıklayarak başvuru sürecini başlatabilir ve gerekli adımları tamamlayabilirler.

Başvuru süreciyle ilgili daha fazla detay ve yönlendirme isterseniz, ben size yardımcı olmaya devam edebilirim. Başka sorularınız varsa da çekinmeden sorabilirsiniz. Iyi günler!