Turk Silahli Kuvvetlerine bagis nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağış nasıl yapılır?​

TSK Güçlendirme Vakfına banka hesap numaraları ile bağış yapılabileceği gibi artık tüm GSM operatörlerinden “BAĞIŞ” yazarak 1987’ye gönderilen her kısa mesaj (SMS) ile 10 TL bağışta bulunabilirsiniz. Bağışçılarımıza, yaptığı bağış karşılığı olarak teşekkür belgesi, madalya ve beratı takdim edilmektedir.
TSK Dayanışma Vakfı kaç TL?
2022 Yılı Dayanışmaya Katkı Payınız 80 TL.dir. 01 Ocak 2022 tarihinden itibaren yatırabilirsiniz. Katkı payı, yatırdığınız tarihten itibaren bir sonraki yılın Şubat ayı sonuna kadar geçerlidir. Katkı payı yatırırken dekontun açıklamalar kısmına Ad/Soyad ve T.C.
TSK Dayanışma Vakfı Ölüm yardımı ne kadar?
44.210,53 TL. 37.894,74 TL. 12.631,58 TL….Güncel Yardım Miktarları

Mehmetçik Vakfı 2020 yardımları ne kadar?​

2015 yılından itibaren 5’inci derecelere 1’inci dönem 300,00 TL, 2’nci dönem 320,00 TL olmak üzere yıllık 3.720,00 TL, 6’ncı derecelere 1’inci dönem 250,00 TL, 2’nci dönem 270,00 olmak üzere yıllık 3.120,00 TL yardım yapılacaktır.
TSK Dayanışma Vakfından kimler yararlanabilir?
TSK’dan malulen ayrılan tüm subay, astsubay, sivil memur, uzman jandarma ve uzman erbaşlara, maluliyet derecelerine göre yardım yapılır.
TSK Dayanışma Vakfı kimlere yardım eder?
TSKGV – Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı
Roketsan hangi kuruma bağlı?
ASELSAN, TAİ, Roketsan, TUSAŞ Havelsan gibi önemli savunma sanayisi kurumları KHK ile birlikte resmen Erdoğan’a bağlandı. ASELSAN, TAİ, Roketsan, Havelsan gibi kurumlar da artık Erdoğan’ın emrinde. 696 sayılı KHK’da yapılan düzenlemeye göre, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı bir mütevelli heyetle yönetilecek.

Geri