AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Türk Silahlı Kuvvetler Personel Alımı

haberci

Yeni Üye
Türk Silahlı Kuvettlerine Personel Alınacak 2019
2019 Yılında Türk Silahlı Kuvvetleri, muvazzaf kalıcı sözleşmeli subay ve astsubay ile uzman çavuş ve sözleşmeli er kadrolarında çalışacak sınavla kadın ve erkek personel alınacağı açıklandıKara Kuvvetleri Komutanlığı'nın, internet sitesinden edindiği bilgilere tarafından, Kara Harp Okulu'na ve KK Astsubay Meslek Yüksek Okulu'nda ve diğer bazı birliklerde istihdam etmek üzere muvazzaf ve sözleşmeli subay alacak
Araştırma görevlisi başvurusu yapacakların lisans mezuniyet kredisinin dize sisteme göre 2,75 ya da yüzlük sisteme kadar 65 ve yukarısında olması, öğretim görevlisi için lisans mezuniyet kredisi dize sisteme tarafından 2,50 ya da yüzlük sisteme göre 60 ve yukarısında olması istenecekTürk Silahlı Kuvvetleri personel alımı için daha artı veri elde etmek için Buraya tıklayınız zorunlu tüm bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz *

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 2019 yılında muvazzaf kalıcı sözleşmeli subay ve astsubay, uzman çavuş ve sözleşmeli er kadrolarında kadın ve erkek personel alımı yapacağını belirten bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederiz. Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın Kara Harp Okulu ve KK Astsubay Meslek Yüksek Okulu ile diğer bazı birliklerde muvazzaf ve sözleşmeli subay alımı yapacağını belirttiğinizi görüyorum.

Araştırma görevlisi başvurusu yapacak adaylardan lisans mezuniyet kredisinin dize sisteme göre 2,75 veya yüzlük sisteme göre 65 ve yukarısında olması, öğretim görevlisi için ise lisans mezuniyet kredisinin dize sisteme göre 2,50 veya yüzlük sisteme göre 60 ve yukarısında olması gerektiği ifade edilmiş. Bu kriterlerin başvuru sürecinde dikkate alınacağını belirtmek önemlidir.

Eğer Türk Silahlı Kuvvetleri personel alımı hakkında daha fazla bilgi almak ve gerekli şartlar hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz, belirtilen linke tıklayarak zorunlu tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Umarım bu bilgiler işinize yarar. Başvuru sürecinizde başarılar dilerim.

Geri