- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Türk Prysmian kablo kimin?
Hakan Özmen kimdir? Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü / CEO’su Hakan Özmen, 1970 yılında Almanya Ulm’da dünyaya geldi. 1993’te ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nü bitiren Özmen, profesyonel hayatına aynı yıl Siemens A.G-Simko Ticaret’te başladı.Türk kablo kimin?
Ankaralı Özdil Grubu’na bağlı Türk Kablo A.O. 1963’te kurulur. Ülke içindeki iletim hatlarının alüminyum iletken ihtiyacını karşılamak üzere kurulur. 1970’lerden itibaren ihracata da yönelen fabrikanın yüzlerce çalışanı vardı.Vatan kablo sahibi kim?
Vatan Kablo Onursal Başkanı Hikmet Akın, şöyle anlatıyor öyküsünü: Ben 1948 Kayseri (Yahyalı) doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Kayseri’de yaptım. Babam Ömer Akın memlekette bakkaldı. 1964’te İstanbul’a göç ettik ve toptan zahire bakliyat ticaretine başladı.
Seval Kablo sahibi kim?
Üretim tesisi Denizli’deki 5 fabrika binasından oluşan ve İzmir, Ankara, İstanbul ofisleriyle ülke genelinde önemli projelerde bulunmasının yanında, yaklaşık 90 ülkeye ihracat yapan Seval Kablo; 1980 yılında şu anda halen Yönetim Kurulu Başkanı olan Hasan Ali Turgut tarafından kurulmuş.Prysmian Group hangi ülkenin?
Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Kablo, 1964 yılından beri faaliyet göstermektedir. İtalya merkezli Prysmian S.p.A., 2011 yılında Prysmian ve Draka’nın birleşmesi sonucu kurulmuş olan dünyanın en büyük kablo üreticisidir. Ürünlerini 50’den fazla ülke ve 112 fabrikada üretmektedir.Prysmian Genel müdür?
Valerio Battista (2005–)Prysmian Group / CEO
Firmanın merkezi, 1964 yılından bu yana Mudanya’da (Bursa) yer almaktadır ve toplam 180.000 m² lik açık alan (79.000 m² kapalı alan) üzerinde faaliyet göstermektedir.
Alves Kablo Kurucusu Hikmet Alabıcak, “Türkiye ekonomisi, son 15 yılda çok büyüyerek dünya ekonomisi içinde önemli bir yere geldi. Dünyanın gözü Türkiye’nin üzerinde.
Pektaş Kablo sahibi kimdir?
Hakkında. 1990 Yılında, Yönetim kurulu başkanımız Hüseyin Pektaş tarafından kurulmuş olan PEKTAŞ KABLO, ülkemizin PVC İzoleli Kablo ve PVC Granül İmalatı sektöründe faaliyetine devam etmektedir.
Pamukkale kablo sahibi kim?
Pamukkale Kablo’nun kurucusu Halil Kavaklıoğlu. Kendisi 1950’li yıllarda başlamış bakır eşya üretimine.. Sonrasında, 1970’li yıllarda da bakır tel üretimiyle devam etmiş.Prizma kablo kimin?
dünya üzerine 21 ülkede 52 fabrikası bulunan ve pirellinin sahibi olduğu kablo üreticisi şirket. mudanya’da siemens tarafından 1964 yılında kurulan kablo fabrikası 1999 yılında pirelli tarafından satın alınmış ve adı da türk pirelli kablo ve sistemleri olmuştur.Ülkü Özcan Prysmian kimdir?
Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo’nun yeni CEO’su Ülkü Özcan oldu. Ülkü Özcan, yeni görevine 1 Haziran 2021 itibariyle başladı. 2020 yılında Çimsa’dan ayrılan Özcan, bu süre zarfında Türk ve yabancı şirketlere danışmanlık yapmıştır.