Turk Net in sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Türk Net in sahibi kim?​

Netone Telekom A.S.TurkNet / Üst kuruluşu

Imtıs holding kimin?​

Türkiye Varlık Fonu Ekim 2020’de &.2 imtiyazlı hisse ile Turkcell’in kontrolünü elde etti. IMTIS Holdings ise 334 Miyon Dolar yatırım ile $.8 hisse sahibi olarak en büyük azınlık ortak haline geldi.
NEC ne malı?
NEC Corporation ( 日本 電 気 株式会社 , Nippon Denki Kabushiki-gaisha ) , merkezi Minato, Tokyo’da bulunan bir Japon çok uluslu bilgi teknolojisi ve elektronik şirketidir .
Turkcell hangi ülkeye ait?
NYSE’de işlem gören tek Türk şirketidir. Turkcell 1993 yılında anonim şirket olarak kurulmuş, faaliyete 1994 yılında geçmiştir. Turkcell hisse senetleri 11 Temmuz 2000 tarihinden bu yana, Borsa İstanbul’da hisse senedi, New York Borsası’nda ise Amerikan Depo Sertifikası (“ADS”) şeklinde işlem görmektedir.

Mehmet IZZI Çelebiler kim?​

2007 yılı Mayıs ayında Turk.Net, Superonline TTAŞ ile ilk yerel ağa erişim anlaşmasını imzalamıştır. Şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini aynı zamanda sahibi olan Mehmet Çelebiler yürütmektedir. Mehmet Çelebiler mühendis olan 3 oğlu ile birlikte yönetim kurulunda yer almaktadır.

TurkNet satıldı mı?​

Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş, TurkNet’in yüzde 40 hissesi için Luxemburg merkezli Gulf Capital ile anlaştığını duyurdu. Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş, TurkNet’in yüzde 40 hissesi için Luxemburg merkezli Gulf Capital ile anlaştığını duyurdu.
Çelebiler ailesi kimdir?
Şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini aynı zamanda sahibi olan Mehmet Çelebiler yürütmektedir. Mehmet Çelebiler mühendis olan 3 oğlu ile birlikte yönetim kurulunda yer almaktadır. Şirketin genel müdürlüğünü ise yine oğullarından Cem Çelebiler yapmaktadır.
Cem Çelebiler ne mezunu?
Kaliteli bir eğitim almak: ABD’de, MIT (Massachusetts Institute of Technology) Üniversitesi’nde elektrik ve bilgisayar mühendisliği ile matematik olmak üzere 2 bölümden mezun olan Çelebiler, bilgisayar mühendisliği alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamış.

Geri