Turk Hava Yollari Muduru kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Türk Hava Yolları Müdürü kim?​

Genel Müdür / Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Ekşi, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nden 1989 yılında mezun olmuştur. Meslekî hayatına, T.C.
Prof Ahmet Bolat kimdir?
Profesör Ahmet BOLAT akademisyen ve yönetici olarak çeşitli üniversitelerde ve şirketlerde çalıştı. Halen THY A.O’nda Yatırım Yönetimi, Uluslararası ilişkiler ve Anlaşmalar ile İnovasyon ve Projeler Başkanlıklarından sorumlu Genel Müdür (Yatırım ve Teknoloji Yardımcısı olarak çalışmaktadır.

Mehmet Kadaifciler kimdir?​

Mehmet Kadaifçiler kimdir? 1963 yılında dünyaya gelen Mehmet Kadaifçiler 1986’da Hava Harp Okulu’ndan lisans düzeyinde mezun oldu. Hava Kuvvetleri’nden ayrılmasından sonra 2006’da İkinci Pilot Adayı olarak Türk Hava Yolları ailesine katıldı.
Ebubekir Akgül kimdir nerelidir?
1980 yılında İstanbul’da doğan Ebubekir Akgül, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2004 yılında mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi’nde insan kaynakları alanında yüksek lisansını tamamlamış olup, aynı üniversitede insan kaynakları alanında doktora öğrencisidir.

THY yeni ceosu kim?​

Dr. Ahmet Bolat getirildi. Bolat, “84 milyon vatandaşımızın ortak değeri olan Türk Hava Yolları’nın yeni başarı hikayelerini inşallah hep birlikte yazacağız” dedi.
Ahmet Bolat memleketi neresi?
Ahmet Bolat 1959’da Konya’da dünyaya geldi. Aslen Konyalı’dır. İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü başarı ile tamamladı.

Dr Ahmet Bolat nereli?​

Bolat 1959 Konya doğumludur. Dr. Bolat iş hayatına 1981’de Yıldız Kalıp Şirketi’nde tasarım ve üretim mühendisi olarak başlamıştır. 1985 ve 1988 yılları arasında University of Michigan’da araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve yardımcı doçent görevlerinde bulunmuştur.
Ilker Aycı THY den ayrıldı mı?
THY’de Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı görevlerinden istifa eden İlker Aycı, Hindistan Havayolları’nın CEO’su ve Genel Müdürü olarak atandı.

Ilker Aycı şimdi ne yapıyor?​

Dünyanın en büyük sanayi gruplarından Hintli TATA Group tarafından 2022 başında satın alınan Air India’nın CEO’luk görevine, geçen ay Türk Hava Yolları’ndaki (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı görevlerinden ayrılan İlker Aycı’nın getirildiği duyuruldu.
THY Yönetim Kurulu kaç kişi?
Türk Hava Yolları

TSI seats Genel müdür?​

2014 yılı itibariyle Assan Hanil’de Tedarik Zinciri Direktörü olarak çalışmaya başlayan Atacan Güner, 2015 yılında Ticaret Direktörü olmuş, 2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Assan Hanil Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.’de Genel Müdürü olarak atanmıştır. 01.03.2018 tarihinden itibaren de TSI yönetim kurulu üyesidir.
THY Genel Kurul 2022 ne zaman?
Ortaklığımız Yönetim Kurulu; 2021 yılı hesap ve faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 29 Mart 2022 Salı günü saat 14:00’da aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere hissedarlarımızı Ortaklığımızın Yeşilköy Mahallesi, Havaalanı Cad.

Murat Şeker THY kimdir?​

2000 yılında Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Dr. Murat Şeker, 2002 yılında Sabancı Üniversitesi’nden ekonomi master derecesini ve 2008 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde Minnesota Üniversitesi’nden ekonomi alanında doktora derecesini aldı.
Ahmet Polat Kimdir THY?
Dr. Ahmet Bolat İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1984’te ABD’de Stanford Üniversitesi’nde Yöneylem Araştırması alanında yüksek lisansını, 1988’de University of Michigan’da Endüstri ve Operasyonlar Mühendisliği bölümünde doktorasını tamamladı.

Geri