AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Turk Bayrağının Asılı Bulunduğu Yerler

haberci

Yeni Üye
Turk Bayrağının Asılı Bulunduğu kurumlar
Ataturk koşelerine, Turkiye Buyuk Millet Meclisi toplantı salonunda başkanlık anının sağına ve soluna, Bakanlar Kurulu toplantı salonunda Başbakanın oturduğu yerin sağ arkasına, Anayasa Mahkemesi toplantı salonuna, Yargıtay, Danıştay, Sayıştay genel kurulları ve Danıştay İdari İşler Kurulu salonlarına, Uyuşmazlık Mahkemesi toplantı salonuna, bakanlıkların, Yuksek Oğretim Kurulu ve yuksek oğretim kurumlarının ve valiliklerin toplantı, brifing, şeref salonlarıyla duruşma salonlarına Bayrak konur Turk Silahlı Kuvvetlerinde hudut protokol odalarıyla aşağıda belirtilen birlik, karargah ve kurumların toplantı, brifing ve şeref salonlarına Bayrak konur

Turk Bayrağının asılı bulunduğu yerleri detaylı bir şekilde sıralamışsınız. Turk Bayrağı, ülkemizin çeşitli kurum ve kuruluşlarında özel bir yerde tutulmaktadır. Bu kurumlar arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi toplantı salonu, Bakanlar Kurulu toplantı salonu, Anayasa Mahkemesi toplantı salonu, Yargıtay, Danıştay, Sayıştay genel kurulları, Danıştay İdari İşler Kurulu salonları, Uyuşmazlık Mahkemesi toplantı salonu, bakanlıklar, Yükseköğretim Kurulu, yükseköğretim kurumları, valilikler, Türk Silahlı Kuvvetleri hudut protokol odaları, birlikler, karargahlar ve diğer kurumların toplantı, brifing, şeref ve duruşma salonları bulunmaktadır.

Turk Bayrağı, bu kurum ve kuruluşlarda özel bir simge olarak yer almaktadır ve Türk halkının birliğini, bütünlüğünü ve vatanına bağlılığını temsil etmektedir. Bayrağımız, ülkemizin her köşesinde özel bir saygı ve önemle korunmaktadır. Türk Bayrağı'nın asılı olduğu yerler, ülkemizin milli değerlerine verilen önemi ve bayrağımıza duyulan sevgiyi göstermektedir.

Geri