AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Turgev ne kadar burs veriyor?

Editör

Yeni Üye

Turgev ne kadar burs veriyor?​

Bir devlet okulu ya da tam burslu olarak özel bir okulda eğitimine devam eden ortaöğretim öğrencilerine 8 ay süreyle aylık 250 TL nakdî ya da Vakıfla burslu arasında karşılıklı mutabakat hâlinde belirlenen yurtlarda geçerli olmak üzere 8 ay süreyle (eğitim süresi, 15 Eylül – 15 Haziran dönemini kapsamaktadır.

Türgeve kimler başvurabilir?​

Türgeve kimler başvurabilir?
Burslar kimlere verilmektedir? Ortaöğretim, önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyindeki öğrencilere burs tahsis edilmektedir. Öğrenci olmayanlar ile bazı koşulları sağlamayan öğrenciler burslara başvuramaz. Daha fazla bilgi için TÜRGEV Burs Yönergesini inceleyebilirsiniz.

Türgev burs başvurusu nasil yapılır?​

Başvuru yapacak öğrencilerimizin izlemesi gereken işlemler sırası aşağıdaki gibidir:
- TÜRGEV Portal’a kayıt ol seçeneği üzerinden üyelik. Kayıt Ol >
- Portal Üyeliği sonrası Profil Bilgilerinin eksiksiz olarak doldurulması.
- Burs Liste Sayfasından ilgili burs türüne Başvur butonun üzerinden başvurunun yapılması.

Yükseköğrenim bursu ne kadar?​

Yükseköğrenim bursu ne kadar?
Burs Miktarı Ne Kadardır? 2021-2022 eğitim yılından itibaren; ortaöğrenim eğitim yardımı miktarı aylık 200,00 TL, yükseköğrenim burs miktarı aylık 650,00 TL, yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim burs miktarı ise aylık 650,00 TL olarak belirlenmiştir.
Insan vakfı ne kadar burs veriyor?​
İnsan Vakfı, maddi destek sağlamanın yanı sıra; sosyal, manevi, ahlaki ve bazı branş dersleri eğitimler vermekte, öğrencileri bir araya getiren toplantılar ve etkinlikler düzenlemektedir. Bir öğrencinin için aylık burs bedeli 300 TL’dir. Yıllık bedeli ise 2700 TL’dir.

Tugva burs ne kadar?​

Tugva burs ne kadar?
Eğitime Destek Bursu, aylık 300₺’lik burs miktarı bursiyere hizmet veya geri ödeme zorunluluğu olmadan verilen karşılıksız bir burstur. Bursiyer 10 ay boyunca kesintisiz olarak bu bursu alır. Burs bir sonraki yılda devam etmemektedir. Verilen bilgi yanlışlığı veya eksik belge gönderimi durumunda burs kesilmektedir.

Trendyol TOG bursu kimlere verilir?​

Trendyol & TOG Eğitim Bursu’na başvuru yapabilecek adayların aşağıdaki üniversite ve bölümlerde öğrenim gören üniversite öğrencilerinin başvurusuna açıktır….
- Bilgisayar Mühendisliği.
- Elektrik&Elektronik Mühendisliği.
- Endüstri Mühendisliği.
- Ekonomi.
- İşletme.
- Yönetim Bilişim Sistemleri / MIS ( Management Information System)

Tügva burs başvuruları ne zaman?​

Tügva burs başvuruları ne zaman?
Kazandığı okul giriş puanını ve son ders yılında aldığı ders notlarını; kayıt yaptırdığına dair ilgili okuldan alacağı belgeleri ibraz etmek. Lisansüstü ve doktora öğrencilerinin burs başvuruları alınmamaktadır. Burs Başvurusu 6 Eylül 2021 İle 16 Eylül 2021 Tarihlerinde Yapılacak.

Türgev burs ne demek?​

TÜRGEV Bursları TÜRGEV; maddi imkânları sınırlı gençlerimize burs imkânı sunarak, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, gençlerimizi topluma yararlı hale getirmek, özgüveni yüksek bireyler olmalarına maddi ve manevi katkıda bulunmak amacındadır.

YÖK destek bursu kaç TL 2022?​

YÖK destek bursu kaç TL 2022?
YÖK Destek Burslarının miktarı 1000 TL’dir (2022).
Insan vakfı hangi cemaate ait?​
İnsan Vakfı kimin? : İnsan Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi’ne bağlı olarak faaliyet gösteriyor. Faaliyetlerini Eyüp Bahariye Mevlevihanesi’nde ki genel merkezinde sürdüren İnsan Vakfı, herhangi bir cemaate dahil değil.

Turgev, ortaöğretim öğrencilere aylık 250 TL nakdi veya Vakıfla burslu olarak belirlenen yurtlarda 8 ay süreyle burs imkanı sunmaktadır. Ayrıca, yükseköğrenim öğrencilerine de aylık 650 TL burs vermektedir.

Turgev'e başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin TÜRGEV Portal'a kayıt olmaları gerekmektedir. Daha sonra profil bilgilerini eksiksiz doldurarak uygun burs türüne başvuru yapabilirler.

TUGVA'nın eğitime destek bursu ise aylık 300 TL olarak belirlenmiştir. Bursiyerler, hizmet veya geri ödeme zorunluluğu olmadan 10 ay boyunca bu bursu almaktadır. Ancak bursun devam etmesi için bilgi yanlışlığı veya eksik belge gönderimi gibi durumlar söz konusu olmamalıdır.

YÖK Destek Bursları ise 2022 yılı itibarıyla 1000 TL olarak belirlenmiştir.

Ayrıca, İnsan Vakfı da öğrencilere maddi destek sağlamanın yanı sıra sosyal, manevi ve ahlaki eğitimler sunmaktadır. İnsan Vakfı, herhangi bir cemaate bağlı olmamakla birlikte İnsan ve Medeniyet Hareketi'ne bağlı olarak faaliyet göstermektedir. İnsan Vakfı, öğrencilere aylık 300 TL burs ve yıllık 2700 TL destek sunmaktadır.

Geri