AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tudors gomlek fabrikasi nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tudors gömlek fabrikası nerede?​

Kardeşi Recep Ayaydın ile birlikte Cobalt markasıyla başladığı ‘gömlekte en büyük olma’ savaşını, Tudors markasıyla önce Türkiye’de kazanan Yaşar Ayaydın, Sırbistan’ın da en büyük gömlek markası olduğunu da bu açılışla işaret etmiş oldu.

Tudors gömlek sahibi kim?​

Bir çok ünlü markanın kıyasıya yarıştığı gömlek sektöründe yarattığı marka ile bir çıkış yaptıktan sonra kalıcı olmayı başaran TUDORS gömleklerinin sahibi Ayaydın Tekstil Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ayaydın, kardeşi Recep Ayaydın ile çıktığı yoldaki başarı öyküsünü anlattı.

Tudors gömlek kaç para?​

Tudors gömlek kaç para?
19 Mayıs 2022 tarihinde Cimri.com’da yer alan 473 Tudors Erkek Gömlek modeli içerisinde en ucuz Tudors Erkek Gömlek fiyatı 44.99 TL iken, en yüksek Tudors Erkek Gömlek fiyatı 344.99 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Abbati gömlek kimin?​

Abbate fabrikasının yeni sahibi Halk Bankası oldu. Bilecik’te kurulduğu 12 yıldan beri üretim yapan ve 1000’i aşkın kişiye istihdam sağlayan Abbate markasıyla üretim yapan Öztay Tekstil kullandığı krediyi ödeyemeyince icra yoluyla 10,9 milyon liraya Halkbank’a satıldı.

Abbate nerenin markası?​

Bilecik’te 1996 yılında Ahmet Tayan tarafından kurulan ve 1997 yılında Abbate markasıyla gömlek üretimine başlayan Öztay Tekstil, 1999 yılında el değiştirmişti.

Tudors hangi ulke?​

Tudors hangi ulke?
The Tudors, İngiltere’de 1 Nisan 2007 ve 10 Haziran 2010 tarihleri arasında yayınlanan İngiltere ve Kanada ortak yapımı bir tarihî dramadır. Dizi, İngiltere Kralı VIII. Henry’nin hayatını, iktidarını, altı evliliğini, İngiltere Kilise Reformunu ve çalkantılı İngiltere sarayını anlatmaktadır.

Ayaydin Tekstil kimin?​

AYAYDIN Tekstil Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ayaydın, baba mesleği gömlekçiliği Cobalt markasıyla sürdürürken, kardeşiyle radikal bir karar alarak izledikleri televizyon dizisi TUDORS’u markalarının ismi yapmaya karar verdi.

Tudors gömlek fabrikasının nerede olduğuna dair detaylı bilgi vermek isterim. Tudors gömlek fabrikası, Türkiye kökenli bir marka olup, sahibi Ayaydın Tekstil Grubu'dur. İlk olarak Türkiye'de büyük başarı elde eden Ayaydın, daha sonra Sırbistan'da da etkili bir konuma gelmiştir. Bu marka ile gömlek sektöründe önemli bir konumda bulunan firma, özellikle kalitesi ve çeşitliliği ile dikkat çekmektedir.

Tudors gömleklerinin fiyatına ilişkin sorunuzu da yanıtlamak isterim. Cimri.com'da 19 Mayıs 2022 tarihinde yer alan 473 farklı Tudors Erkek Gömlek modeli içerisinde fiyatlar değişiklik göstermektedir. En ucuz Tudors Erkek Gömlek fiyatı 44.99 TL iken, en yüksek Tudors Erkek Gömlek fiyatı ise 344.99 TL olarak listelenmektedir. Bu fiyat aralığı, modele ve kaliteye göre değişebilmektedir.

Abbate gömlek markasının sahibi ve konumuyla ilgili verdiğiniz bilgilerde ise Abbate fabrikasının sahibinin Halk Bankası olduğu ve Bilecik'te 12 yıldır üretim yapan bir marka olduğu belirtilmektedir. Ancak, Tudors ve Abbate markaları farklı markalar olup, farklı işletmeler tarafından yönetilmektedir. Abbate'nin Bilecik kökenli ve Türkiye'de üretim yapan bir marka olduğu bilgisi paylaşılmıştır.

Son olarak, Tudors markasının hangi ülkeye ait olduğuna dair verilen bilgiye değinmek gerekirse, Tudors bir giyim markası olup, İngiltere ve Kanada ortak yapımı olan bir tarihî drama olan "The Tudors" ile karıştırılmamalıdır. Tudors gömlek markası Türkiye kökenlidir ve Ayaydın Tekstil Grubu tarafından yönetilmektedir.

Tudors ve Ayaydin Tekstil hakkında verdiğiniz bilgilerin detaylarını paylaşırken, markaların kökeni, sahipleri ve faaliyet alanlarına dair kapsamlı bilgiler sundum. Eğer daha fazla detaya ihtiyacınız varsa ya da başka konularda sorularınız varsa memnuniyetle cevaplayabilirim.

Geri