AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tuberose neyin muadili?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tuberose neyin muadili?​

Zara Tuberose muadili Calvin Klein Euphoria parfüm frenk üzümü, vanilya ve sümbül notaları içerir. Hoş, yumuşak kokusu kış ve bahar ayları için uygun olup orta kalıcılık sağlar.

Zara parfümleri hangi parfümlerin muadili?​

17. Estee Lauder Modern Muse Nuit parfümünün klonu ise Zara Nuit.
Zara Wonder Rose nasıl koku?
Zara tarafından sunulan Wonder Rose, kadınlar için çiçekli odunsu misk kokusu. Bu yeni bir koku. Wonder Rose, 2016 yılında piyasaya çıktı. Üst notalarda şeftali ve kırmızı meyveler; orta notalarda gül, menekşe ve sedir; Temel notalarda vanilya ve misk bulunur.
Zara Violet Blossom nasil bir koku?
ZARA VIOLET BLOSSOM EDP 100 ML (3.4 FL. OZ). Çiçeksi eau de parfum. Kiraz çiçeği, manolya ve tonka fasulyesinin notaları saçan koku.

Zara Black Peony neyin muadili?​

2. flowerbomb’ın muadili olduğu söylenen kokudur kendileri.

Zara 8.0 neyin muadili?​

Misafir. bu zara 8.0 i polo blue ya benzetenler oldgu gibi lacoste white klonu diyenler de var. ben de lacoste a daha cok benzettim.
Zara Red Vanilla parfüm nasıl?
1. Her kadının taşıyamayacağı bir koku. Genel olarak koklayan her erkeğin çekici bulduğu benim için ideal özel gece parfümü. 3. 2. şişemdeyim dönem dönem kullanıyorum. ilk defa hiçbir kız arkadaşımdan olumsuz yorum almadım. kalıcılığı az olsa da Lancome La Vie Est Belle muadilidir benim gözümde.
Zara Femme ne kokusu?
ZARA FEMME EDT 90 ML (3,0 FL. OZ). ORYANTAL EAU DE TOİLETTE. ŞAKAYIK, VANİLYA VE MİSK NOTALARI SAÇAN KOKU.

Zara Tuberose ne kokuyor?​

Zara’nın pudramsı, meyveli parfümlerinden biridir. Özellikle Bahar ve Yaz ayları için ideal. Joyful Tuberose olanı daha vanilyalı ve şekerli iken, sadece Tuberose olan bu parfüm, daha meyveli ve pudralıdır. Zara’nın sitesine göre notaları: siyah frenk üzümü, sümbülteber ve vanilya.

Zara Rose nasıl?​

1. rose olanı kullandım hatta yakın zamanda tekrar almayı düşünmeye başladım şu anda. kalıcılığı gayet iyiydi. bana direkt gelmese bile parfümü soranlar, beğenenler vardı. tende değil ama kıyafette daha kalıcı kokular sanırım, ben genelde kıyafetlerin üzerine sıkıyorum parfümleri.
Blossom parfüm ne demek?
çiçeksi meyvemsi. Üst nota, parfümü ilk sıktığınızda gelen kokudur sonrasında orta nota kokusu gelir ve en son üstünüzde kalacak koku ise alt notadır.
Zara parfüm kalıcı mı?
genellikle designer parfümlerin kopyasını üretme şeklinde bi politikaları var, fiyat-performans bakımından iyi sayılır ancak kalıcılıkları çoğunlukla zayıf oluyo ayrıca günlük kullanım için gayet uygundur parfümleri.

Zara Bouquet neyin muadili?​

Miss Dior Blooming Bouquet’in muadili yine Zara’dan: Nude Bouquet. Feminen ve şık kokuları seviyorsanız bu parfüm tam da size göre olabilir. Kiraz, şakayık ve vanilya notalarından oluşan bu parfümün 100 ml’lik şişesini 129 TL’ye almak için hemen tıklayın.

Miss dior Blooming Bouquet nasıl?​

1. çok çiçeksi kokan, dior’un en taze kokusu. özellikle şakayık kokusu ilerleyen dakikalarda hissediliyor. ama bu parfümün tek ve en büyük sıkıntısı hiç kalıcı değil. 2 sene ilk çıktığında iki küçük boyunu bitirip sonrasında almama kararı almıştım, geçenlerde yine dayanamayıp aldım, yine aynı sorun.
Zara Seoul 532 8 hangi parfüm?
Zara Seoul 532-8 Sinsa Dong Gangnam-Gu modeli Zara tarafından hazırlanan ve erkekler için aromatik baharatlı bir koku. Bu yeni bir koku. 2015 yılında piyasaya çıktı. Üst notalarda mandalina ve hindistan cevizi; orta notalarda lavanta ve deniz notaları; taban notası sarı renkte çiçekler içerir.

Geri