Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tuba Buyukustun su an kiminle evli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tuba Büyüküstün şu an kiminle evli?​

Onur SaylakTuba Büyüküstün / Eşi (e. 2011–2017)Arif Onur Saylak, Türk oyuncu ve yönetmen. Aynı zamanda film ve drama alanında Kadir Has Üniversitesinde öğretim görevlisidir. Vikipedi

Engin Akyürek kiminle aşk yaşıyor?​

Engin Akyürek’in (39) yeni aşkının Pınar Deniz(27) olduğu söyleniyor. Ekşi Blog ve Populising gibi magazin sayfalarının iddialarına göre, Engin Akyürek ve Pınar Deniz bir süredir beraber.

Engin Akyürek nerede oturuyor?​

Engin Akyürek nerede oturuyor?
Zaten Engin Akyürek, Suadiye’de oturuyor. Gözlerden uzak kafe ve lokantalarda geziyor. Cansu Dere’nin evi ise Etiler’de.

Engin Akyürek kimdir vikipedi?​

12 Ekim 1981 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Engin Akyürek, “Türkiye’nin Yıldızları” adlı yarışma programında birinci olarak oyunculuğa adım attı. Yarışmanın sona ermesinin ardından, Yabancı Damat adlı TV dizisinin kadrosuna katıldı.

Büyüküstün ve Engin Akyürek evlendi mi?​

Sefirin Kızı dizisinden sonra ününe ün katan her iki oyuncu da seyircinin dikkatini çekmiş ve yoğun bir ilgi görmüşlerdi. Çiftten gelen son haber ise milyonları şaşkına çevirdi. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün evlenme kararı aldı. Çift kararı kimseye duyurmadan nikahlarını gerçekleştirdi.

Tuğba Üstündağ kaç yaşında?​

Tuğba Üstündağ kaç yaşında?
39 yaşında (5 Temmuz 1982)Tuba Büyüküstün / Yaş

Tuba Büyüküstün kime asik oldu?​

Bazıları da tesadüf bu ya sadece aynı sette çalıştıkları kişilere aşık oluyorlar. İşte her dizi setinde başka bir aşk yaşayanlar. Aşkı hep dizi setlerinde bulan ünlülerden bir Tuba Büyüküstün… Sonunda yine bir rol arkadaşıyla Gönülçelen dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Onur Saylak ile evlendi.

Engin Akyürek kulak ameliyatı oldu mu?​

Söylentiye göre kulaklarını ameliyatla düzelttiren Engin Akyürek bugünkü görüntüsüne kavuştu.

Engin Akyürek nerede doğdu?​

Engin Akyürek nerede doğdu?
AnkaraEngin Akyürek / Doğum yeri

Engin Akyürek ailesi nereli?​

Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, aslen Erzincanlıdır. 12 Ekim 1981 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Engin Akyürek, “Türkiye’nin Yıldızları” adlı yarışma programında birinci olarak oyunculuğa adım attı.

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak ne zaman evlendi?​

Türk oyuncu ve yönetmen olan Onur Saylak Gönülçelen, Daha, Babil, Vatanım Sensin, Asi gibi projelerde rol aldı. 28 Temmuz 2011 tarihinde Paris, Fransa’da Tuba Büyüküstün ile evlenmişti.

Engin Akyürek ve Tülin Yazkan sevgili mi?​

Engin Akyürek ve Tülin Yazkan sevgili mi?
Ünlü oyuncu Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrolünde yer aldığı, Sefirin Kızı dizisinin oyuncuları dikkat çekiyor genç oyuncu Tülin Yazkan. Engin Akyürek’le aşk yaşayan Tülin Yazkan sosyal medyada da adından bolca söz ettiren isimlerin başında geliyor.

Tuba Büyüküstün Engin Akyürek ile evlendi mi?​

Tuğba Ekinci kaç yaşında?​

44 yaşında (9 Haziran 1977)Tuğba Ekinci / Yaş

Neden bilmiyorum nasıl hiç bilmiyorum aşık oldum?​

Neden bilmiyorum nasıl hiç bilmiyorum aşık oldum?
Neden bilmiyorum, nasıl hiç bilmiyorum, aşık oldum… Hem de belli çok, çok aşık oldum… Olmuşum bir ara ama artık birbirimize baktığımız yerde acımsı bir tat var. Yok acı değil, daha çok kekremsi… Hani olmamış hurmayı yersiniz ya diliniz damağınıza yapışır.

Tuba Büyüküstün şu an kiminle evli sorusunun cevabı, 2011-2017 yılları arasında Arif Onur Saylak ile evli olduğu şeklinde. Arif Onur Saylak, Türk oyuncu ve yönetmen olarak bilinmektedir. Ayrıca Kadir Has Üniversitesi'nde film ve drama alanında öğretim görevlisi olarak da görev yapmaktadır.

Engin Akyürek'in aşk yaşadığı kişinin Pınar Deniz olduğu söylentileri bulunmaktadır. Magazin sayfalarının iddialarına göre, Engin Akyürek ve Pınar Deniz bir süredir birlikte görülmektedir.

Engin Akyürek'in Suadiye'de oturduğu ve sıklıkla gözlerden uzak kafe ve lokantalarda vakit geçirdiği bilinmektedir. Cansu Dere'nin ise Etiler'de yaşadığı bilinmektedir.

Tuba Büyüküstün'ün aşık olduğu kişiyle ilgili bilgiler verilmektedir. Gönülçelen dizisinde rol aldığı Onur Saylak ile sette tanışıp evlendiği belirtilmektedir.

Engin Akyürek'in doğumu Ankara'da gerçekleşmiş olup, ailesinin aslen Erzincanlı olduğu bilinmektedir.

Gönülçelen dizisinden sonra ünlenen Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in evlendiği haberinin ise milyonları şaşırttığı belirtilmektedir.

Tuğba Üstündağ'ın doğum tarihi ve yaşı verilmiştir. 5 Temmuz 1982 doğumlu olan Tuğba Üstündağ'ın 39 yaşında olduğu belirtilmiştir.

Engin Akyürek'in kulak ameliyatı geçirip geçirmediğiyle ilgili söylentiler olduğu belirtilmiştir.

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın ne zaman evlendiği bilgisine de yer verilmiştir. Türk oyuncu ve yönetmen olan Onur Saylak'ın Tuba Büyüküstün ile 28 Temmuz 2011 tarihinde Paris, Fransa'da evlendiği belirtilmiştir.

Engin Akyürek ve Tülin Yazkan'ın sevgili olup olmadığına dair bilgiler içermektedir. Sefirin Kızı dizisinde birlikte rol alan Engin Akyürek ve Tülin Yazkan'ın aşk yaşadığı iddiaları bulunmaktadır.

Yazının sonunda ise duygusal bir ifade yer almaktadır, aşkın karmaşıklıklarına ve duyguların değişkenliğine vurgu yapılmaktadır.

Geri