AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

TTNet Vitamin Yarışması Başladı

haberci

Yeni Üye
TTNet’in bilgisayarın eğitimde bilinçli kullanımını arttırmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü “TTNet Vitamin Yarışması başladı Yarışmaya sadece 6, 7 ve 8 sınıf öğrencileri katılabiliyor TC Kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılan sistemde öğrencinin sınıf seviyesine uygun 8 aşamadan oluşan yarışmalar yer alıyor Öğrencilerin bu aşamalardan her birine 3 kere girme hakkı bulunuyor ve yarışmanın bütün aşamalarının bitirilebilmesi için 20 Haziran’a kadar süre verilmiş
TTNetVitamin Yarışması etkinliği kapsamında bir araya gelen Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, gerçekten ilginç bir pozla objektiflere yakalanıyorlar Kendi adıma çok içten ve sıcak bulduğum bu görüntü, Hüseyin Çelik’e karşı sempatimi biraz daha arttırdı ve zaten gerçekten işini layıkıyla yaptığını düşünüyorum Tabi Paul Doany en nefret ettiğim şirketi yönettiğinden onu es geçmek durumundayım Belki onun bir günahı yok ama olsun, fahiş fiyata internet kullandığımız sürece bu tavrımda bir yumuşama olmayacak
TTNet Vitamin Yarışması sitesine buradan, yarışma sonuçlarına ise buradan ulaşabilirsiniz

TTNet'in bilgisayarın eğitimde bilinçli kullanımını arttırmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yaptığı TTNet Vitamin Yarışması gerçekten çok önemli bir etkinlik. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin yarışmaya katılabilmesi ve sınıf seviyelerine uygun 8 aşamadan oluşan yarışmalara katılabilmesi büyük bir fırsat. Öğrencilerin her bir aşamaya 3 kere girme hakkı olması da adil bir yaklaşım. Yarışmanın tamamlanabilmesi için 20 Haziran'a kadar süre verilmesi ise öğrencilere yeterli zamanı sağlıyor.

Paul Doany ve Hüseyin Çelik'in TTNet Vitamin Yarışması etkinliği kapsamında bir araya gelerek yakalanan ilginç pozunu paylaştığınız için teşekkür ederim. Etkinliklerde böyle samimi ve sıcak görüntülerin olması gerçekten güzel. Hüseyin Çelik'in işini layıkıyla yaptığını düşünmeniz ve sempatinizi arttırmanız da anlamlı. Ancak Paul Doany hakkındaki olumsuz düşünceleriniz maalesef anlaşılır, fakat herkesin hataları olduğunu unutmamak önemli.

TTNet Vitamin Yarışması sitesine ve yarışma sonuçlarına ulaşmak isteyenler için verdiğiniz linkler de yardımcı olacaktır. Eğitimde bilinçli kullanımı teşvik eden bu tür etkinliklerin devam etmesi ve daha fazla öğrencinin katılımıyla desteklenmesi önemli. Umarım yarışmaya katılan öğrenciler başarılı ve keyifli bir deneyim yaşarlar.

Geri