AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

TSK Egitim Vakfi yurtlari nerelerde var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

TSK Eğitim Vakfı yurtları nerelerde var?​

Hâlihazırda yurt hizmetlerine Ankara-Tandoğan, Eskişehir ve İstanbul-Haydarpaşa’da 3 kız, 3 erkek öğrenci yurdu olmak üzere toplam 6 yurtla devam etmektedir. Bu yurtlarda şehitlerimizin emaneti evlatlarımız öncelikli ve bütün hizmetlerden ücretsiz olarak istifade etmektedir.
TSK Eğitim Vakfından kimler yararlanabilir?
TSK’da görevli ve emekli işçi çocukları ve kardeşleri, TSK’da görevli ve TSK’dan emekli subay, istisnai memur, astsubay, sivil memur, uzman jandarma ve uzman erbaşların 2’nci ve 3’üncü derece kan ve sıhri hısımları, Yukarıda belirtilenlerin yüksek lisans yapan çocukları yararlanmaktadır.
Askeri yurt başvuruları ne zaman?
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ EĞİTİM VAKFI – ANASAYFA. 2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖĞRENCİ YURTLARI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 01 MAYIS – 31 MAYIS 2022 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Askeriye burs veriyor mu?​

TSK Eğitim Vakfı Karşılıksız Eğitim Bursu,2021-2022 Döneminde Hak sahibi bir öğrenciye 8 ay süreli ayda 300 TL. ile bir eğitim döneminde 2.400 TL. olmak üzere Vakfın mali durumu ve müracaat durumuna göre toplam 1.000 öğrenciye kadar verilecektir.
Vakıf yurtları ne zaman açılacak?
Kamu Yararına Hizmet veren Vakıf ve Dernek Yurtları ne zaman açılacak? Bakanlık bu yurtlardan hizmet alan öğrencilere üniversitelerin açılması ile birlikte hizmet vereceklerini açıkladılar. Bakanlığın açıkladığı bu tarih 01 Eylül 2020 olarak belirlendi.
TSK nerede?
Güncel Yardım Miktarları
TSK Dayanışma Vakfı ne işe yarar?
TSK Dayanışma Vakfı’nın Amacı; Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli subay, astsubay, sivil memur, uzman jandarma ve uzman erbaşlar ile sözleşmeli erbaş ve sözleşmeli erlerden şehitlerimiz başta olmak üzere vefat edenlerin geride kalan aile fertlerine, malul …
Mehmetçik Vakfı bursu ne kadar?

TSK katkı payı nedir?​

5 – Vakıf amaçlarına katkı payı ne demektir? TSK Dayanışma Vakfınca yapılan yardımlardan istifade edebilmek amacıyla, her yıl Yönetim Kurulunca belirlenen ve Mütevelli Heyetçe onaylanan, maddi miktardır. Vakfa yapılan bu katkı payı Silahlı Kuvvetlerden ayrılma durumunda personele iade edilmez.
TSK Eğitim Vakfı ne iş yapar?
Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarının Çocuklarının yoğun olarak öğrenim gördüğü illerde öğrenci yurtları açıp işletmek, üniversite dahil Eğitim – Öğretim Kurumları açıp İşletmek veya ortak olmak, imkanlar dahilinde öğrencilere burs vermek, veli, okul yöneticisi ve öğretim elemanlarıyla işbirliği yaparak …
Yurtlara Ne zaman gidilir?
Yurtlara en erken hangi tarihte girebilirim? Üniversite ve yurt kayıtlarını tamamlayan yeni öğrenciler, Yurt Başvuru Takvimi’nde belirtilen tarihten itibaren yurtlara girebilir. Eğitimlerine devam etmekte olan öğrenciler ise yarıyıl başlangıcından en erken 3 gün önce yurtlara girebilir.

Yurtlara giriş ne zaman olacak?​

Yurtlara sabah en erken 06.00, gece en geç 23.00’da girebilirsiniz. Yurt giriş çıkışlarına uymayan öğrenciler önce uyarı alır ardından yurttan atılabilir.
Askerî personelin ne demek?
Askeri personel, silahlı kuvvetler bünyesinde görev yapan kolluk personellerini ifade etmektedir. Askeri personel olan kişiler silahlı kuvvetler bünyesinde belirli bir bölgede görev yaparlar. Yani askeri personelin genelde kırsal alanda görev aldığı görülmektedir.

Geri