AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

TSK Akilli Kart ne kadar surede cikar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

TSK Akıllı Kart ne kadar sürede çıkar?​

– Askerlik Şb.ne teslim edilecek yaklaşık 15-20 gün içinde Askerlik Şb.den teslim alınacak (Müstafi Olanlar KKK lığına). Not: A) 2013 Yılı Eylül ayından itibaren ;TSK Akıllı Kartlarını ve Günü Birlik Giriş Kartlarını sadece Askerlik Şb.leri verecek.

Başkent Kart nedir kimler alabilir?​

Başkent Kart nedir kimler alabilir?
Yardım kartı, öncelikli olarak muhtaçlara, kimsesizlere, işsizlere, engelli veya kronik hastalara, dul kadınlara, muhtaç asker, şehit ve gazi yakınlarına ve afetzede vatandaşlara veriliyor. Başkent Kart sahibi olup olamayacağınıza dair detaylı bilgi almak için ALO153 hattını arayabilirsiniz.

Askerî kimlik kartı yenileme ücreti nereye yatırılır?​

MSB Akıllı Kart ücretini T.C. Ziraat Bankası şubelerine bizzat giderek ya da T.C. Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı aracılığı ile ödeme yapabilirsiniz.

Ordu evine kimler girebilir?​

Ordu evine kimler girebilir?
Tesislere Giriş ve Emniyet. Subay, istisnai memur, Türk Silahlı Kuvvetlerinde istihdam edilen sivil öğretim elemanı, astsubay ve bunların üye aidatı ödeyen emeklileri tesislerin tabii üyeleridir. Bu kişilerden kendileri ve hak sahibi aile fertleri adına üye aidatı alınır.

Tanınmış kişi kartı kimlere verilir?​

Tanınmış Kişi Kartı, TSK Orduevleri, Askerî Gazinolar, Kışla Gazinoları ve Vardiya Yatakhaneleri ile Eğitim Merkezleri Yönergesi’nde belirtilen esas ve usuller dâhilinde referans olan personelin faydalanabildiği askerî sosyal tesislerde (Özel Eğitim Merkezleri hariç) kullanılabilecektir.

Başkent Kart yardımları nelerdir?​

Başkent Kart yardımları nelerdir?
Kartla yapılan alışverişlerden elde edilen komisyon sosyal yardım havuzuna aktarılacak. İhtiyaç sahipleri bu kartlarla belediye tarafından yüklenen limitleri kadar alışveriş yapabilecek. Kartın en önemli özelliği ise sosyal yardımlara destek olması.

Başkent karta ne kadar para veriyor?​

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardım alan ailelerin Başkent Kart’larına her ay düzenli olarak 1 kilo et bedeli karşılığı 100 TL destek yatırılacağını duyurdu.

TSK Akıllı Kart ücreti nereye yatıyor?​

TSK Akıllı Kart ücreti nereye yatıyor?
MSB Akıllı Kart ücretini nereye yatıracağım ve hesap/IBAN numarası nedir? MSB Akıllı Kart ücretini T.C. Ziraat Bankası şubelerine bizzat giderek ya da T.C. Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı aracılığı ile ödeme yapabilirsiniz.

TSK Akıllı Kart, askerlik şubesine teslim edildikten sonra yaklaşık 15-20 gün içerisinde teslim alınmaktadır. Müstafi olanlar Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim almaktadır. 2013 yılı Eylül ayından itibaren TSK Akıllı Kartlarını ve Günü Birlik Giriş Kartlarını sadece askerlik şubeleri verecektir.

Başkent Kart, yardım kartıdır ve öncelikli olarak muhtaç olanlara, kimsesizlere, işsizlere, engelli veya kronik hastalara, dul kadınlara, muhtaç asker, şehit ve gazi yakınlarına ve afetzede vatandaşlara verilmektedir. Başkent Kart sahibi olup olamayacağınıza dair detaylı bilgi almak için ALO153 hattını arayabilirsiniz.

Askeri kimlik kartı yenileme ücreti T.C. Ziraat Bankası şubelerine bizzat giderek ya da T.C. Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı aracılığı ile ödeme yapılabilmektedir.

Ordu evine, subay, istisnai memur, Türk Silahlı Kuvvetlerinde istihdam edilen sivil öğretim elemanı, astsubay ve hak sahibi aile fertlerinin girişine izin verilmektedir. Bu kişiler tesislerin tabii üyeleridir ve üye aidatı ödemektedir.

Tanınmış Kişi Kartı, TSK Orduevleri, Askeri Gazinolar, Kışla Gazinoları ve Vardiya Yatakhaneleri ile Eğitim Merkezleri Yönergesi’nde belirtilen esas ve usuller dâhilinde referans olan personelin faydalanabileceği askeri sosyal tesislerde kullanılabilmektedir.

Başkent Kart ile yapılan alışverişlerden elde edilen komisyon, sosyal yardım havuzuna aktarılmaktadır. İhtiyaç sahipleri, belediye tarafından yüklenen limitler kadar alışveriş yapabilmektedir. Kartın önemli özelliği, sosyal yardımlara destek olmasıdır.

Başkent Kartı alan ailelere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından her ay düzenli olarak 1 kilo et bedeli karşılığı 100 TL destek verilmektedir.

TSK Akıllı Kart ücreti, T.C. Ziraat Bankası şubelerine bizzat gidilerek veya T.C. Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı aracılığıyla ödenebilmektedir.

Geri