Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Trunk ne demek hayvan?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Trunk ne demek hayvan?​

1. anlamı erkek mayosu, çoğ; ana hat; demiryolu veya telgraf ana hattına trunk ca; hortum, zool; otomobil bagajı; mezarna, yolcu kamarasının güverteden yüksek kısmı; gövde, i, beden; sandık; sütun bedeni; madeni veya ağaç oluk veya künk. 2. anlamı ağaç gövdesi. kolsuz. bacaksız ve kafasız insan vücudu. fil hortumu.

Trunk ne demek fil?​

fil hortumu. Denizcilik (a) yolcu kamarasının güverteden yüksek kısmı, (b) havalandırma/soğutma borusu.
Ingilizcede hortum demek ne demek?
“hortum” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 33 sonuç hose i. whirlwind i. waterspout i.

Trunk ne demek Anatomi?​

Trunk teriminin tıbbi anlamı; n. Gövde, truncus.

Trunk külot ne demek?​

boxerdan daha kisa ve daha dardir.. slip gibi cirkin durmadigi gibi gereksiz kica kacma ve kontrolsuz hareketlerin engellenmesi gibi boxersal sorunlara yardimci olur..
Filin hortumu ne demek?
Fillerin hortumları burunlarının ve üst dudaklarının birleşiminden oluşur; çok güçlüdürler ve her yöne kıvrılabilirler. Hortumlarını, koku alırken veya herhangi bir cismi tutarken kullanırlar. Filler karada yaşayan en büyük memelilerdir (Familya: Elephantidae).

Hortum nasıl ortaya çıkar?​

Yer seviyesinden hızlıca yükselen hava, basıncı ve sıcaklığı düşürür. Bu esnada rüzgâr şiddetini arttırır ve su buharı yoğunlaşmaya başlar. Yoğunlaşan su buharı, bulutun altında belirmeye başlayan spiral şeklin daha belirgin, havanın ise daha kararsız hale gelmesine neden olarak hortumun gücünün artmasına neden olur.

Trunk iç çamaşırı ne demek?​

“trunk” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. bir erkek iç çamaşırı çeşidi. boxer ile slip arasında, boxera daha yakındır. dar yapısı ve bedeninizi sarıp hatlarınızı meydana çıkarması nedeniyle, vucudu iyi erkekler tarafından daha çok tercih edilmektedir.
Trunk iç çamaşırı nedir?
Trunk modelleri erkek iç giyim kategorisindeki başlıca ürünlerdendir. “Boxer ile trunk arasındaki fark nedir?” sorusunu soranlara cevap olarak, ürünlerin paça uzunluğundan bahsedilebilir. Her ikisi de iç çamaşır olan boxer ve trunk, genital bölge tasarımlarıyla da birbirinden ayrılır.

Filin hortumu hangi organıdır?​

Fillerin hortumları burunlarının ve üst dudaklarının birleşiminden oluşur; çok güçlüdürler ve her yöne kıvrılabilirler. Hortumlarını, koku alırken veya herhangi bir cismi tutarken kullanırlar.

Hortum insana ne yapar?​

Küçük ve güçlü alçak basınç alanlarında, büyük bir hızla kendi etrafında dönen hava hareketiyle oluşur. Hortum, ciddi can kayıpları ve yaralanmalara sebep olabilir. Ayrıca binalar, altyapılar, enerji ve iletişim hatları üzerinde ciddi hasarlar bırakabilir.

Geri