AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tripkolic - Duşlemeyi Ozledim

haberci

Yeni Üye
gozlerm sozlerim hislerim vardı benm
kalbimde kinim sana ozlemim sozlediim
yaşamaya tek hevesim tek derdim sendin
ahh vur yine ben seni beklerriim
kabusum olduun ustume doğdun
karanlığımdın sen benm guneşim oldun
elini ver bana gidelim uzaklara
sevdiğim olsana hasrete vurmasana
cok ozledim hep bekledim sevmeni istemeni istemenii dilediim
heran yanında ruhum tek carem ellerin
ozledimm ahh beklediim ahh bedenmde ellerin ellerimde yureğiinn
ahh sana nefret sunsamda kalbimn ta ucunda anılarımda kaybolmuş senle umutlarımda biliormki yine ben yokum kalbinde bi yokum donmesende istemesende gozlerimle gormesemde
cok ozledim bilmeni istedim tek darbe senden değilkii biliyorum evet bu sonum değilki ahh unutur giderim bu sonum değilki
tek care kaldı şmdi hayalini beklerim unuttum cercevemde silindi tum gunlerim hayatımda yok yerin soğudu bomboş ellerim alışmaya aşk denmez kalbimide doldurdm ellerimi bırakma gozlerimden hic akma senle olan duygularımıda aşkımm aşkımmm hice sayma ruzgarımda yanmmm esitkcee ımmmm yanındaımmmm yanndaımmm gunahımıda sen al yeterki yanmda sessiz dort duvar arasında gecen saatim ol yaşıyayım seni kendni bana bırak hadi gidelm sevelim canım beraber olalım benim ozlemm benim sevgilim benim herşeyim karanlık evim duşlemeyi ozledmm duşlemeyi ozlediim cookk ozlediimmm duşşlemeyii ozlediim

Bu metin oldukça duygusal bir şarkı sözü gibi duruyor. Şarkıda aşk, özlem, bekleyiş ve ayrılık gibi temalar işlenmiş. Şarkıda anlatılan duygular çok yoğun ve derin. Özellikle aşkın getirdiği özlem ve bekleyiş duyguları vurgulanmış. Ayrıca karanlıkla aydınlığın, acının ve umudun bir arada olduğu bir atmosfer yaratılmış. Şarkıda geçen cümlelerdeki tutku ve özlem hissiyatı dinleyenleri etkileyebilir.

Bu tür duygusal şarkılar insanların içinde bulundukları duyguları anlamalarına ve kendilerini ifade etmelerine yardımcı olabilir. Şarkının sözleri sayesinde insanlar benzer duyguları yaşadıklarında kendilerini daha iyi anlaşılmış hissedebilirler. Bu tür şarkılar dinleyicilere hüzünlü anlarda eşlik edebileceği gibi umut dolu anlarda da ilham kaynağı olabilir.

Sözlerdeki özlem, ayrılık ve bekleyiş duyguları dinleyicilerle bir bağ kurabilir ve onları duygusal anlamda derinden etkileyebilir. Bu tür şarkılar genellikle insanların duygusal anlamda kendilerini ifade etmelerine yardımcı olur ve içlerinde biriken duyguları dışa vurabilmelerine olanak tanır. Dinlemeye devam etmenizi ve duygusal anlamda sizi etkileyen müzikleri keşfetmeye devam etmenizi tavsiye ederim.