AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Trimbow nedir ne icin kullanilir?

Editör

Yeni Üye

Trimbow nedir ne için kullanılır?​

TRİMBOW, KOAH için idame tedavisi olarak kullanılır. Ani bir nefes kesilmesi veya hırıltılı solunum atağını tedavi etmek için bu ilacı kullanmayınız.

Ipravent nedir yan etkileri?​

Baş dönmesi, baş ağrısı, titreme, • Çarpıntı, nabzın hızlı atması, • Öksürük, seste bozulmalar, boğazda tahriş, • Ağız kuruluğu, bulantı, • Deri reaksiyonları, • Büyük (sistolik) kan basıncında yükselme.

Salres 100 mg ne için kullanılır?​

Salres 100 mg ne için kullanılır?
Etkin madde olarak salbutamol içerir ve akciğerlerdeki hava yollarını genişleterek daha kolay nefes alıp vermenizi sağlar. SALRES inhaler özel olarak dizayn edilmiş, aktivatörü olan ölçülü dozlu bir cihazdır. İnhaler ile 200 kez püskürtme yapılabilir ve her püskürtme ile 100 mikrogram salbutamol salınır.

Ipralev aerosol ne işe yarar?​

İPRALEV, kronik bronşit (bronşların iç yüzeyini örten mukozanın kronik iltihabı), amfizem (akciğerlerin, hava peteklerinin çeperlerinin hasara uğraması nedeniyle anormal olarak genişlemesi) dahil olmak üzere kronik tıkayıcı (obstruktif) akciğer hastalığı ve astım gibi geri dönüşümlü tıkayıcı hava yolu hastalığı olan …

Ventofor Combi Fix nasıl kullanılır?​

Bu cihaz, özel olarak VENTOFOR COMBİ FİX ile birlikte kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Kapsüllerin içerisindeki toz yalnızca teneffüs edilerek (nefes yoluyla) kullanılacaktır. Kapsülleri kullanmadan hemen önce ambalajından çıkarınız. Kapsüllerin ıslanmaması için parmaklarınızın kuru olduğundan emin olunuz.

Ipravent turuncu ne için kullanılır?​

Ipravent turuncu ne için kullanılır?
inhalasyon için aerosol . diğer inhalerlar gibi kronik obstrüktif akciğer hastalığı ve astım tedavisinde kullanılır. turuncu kutusuyla ventolinden kolayca ayırt edilebilir.
Flixotide günde kaç kez kullanılır?​
Astım tedavisinde: 4 yaş ve üzeri çocuklar: Günde 2 kez 50 – 200 mikrogram. 1-4 yaş arası çocuklar: Günde 2 kez 100 mikrogram. Bazı küçük çocuklarda BABYHALER spacer cihazı kullanmaya ihtiyaç duyulabilir.
Respiro nedir ne işe yarar?​
RESPİRO, her uygulamada 25 mikrogram salmeterol ve 250 mikrogram flutikazon püskürten 120 doz içerir. RESPİRO astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılır. Doktorunuz astım gibi solunum problemlerinin önlenmesine yardımcı olmak amacıyla bu ilacı size reçete etmiştir.

Ventolin etken maddesi nedir?​

Ventolin etken maddesi nedir?
VENTOSAL100 mcg inhaler Ağızdan solunarak alınır. Etkin madde: Her dozda 100 mikrogram salbutamol (salbutamol sülfat olarak).

Foradil ilaç ne işe yarar?​

FORADİL formoterol fumarat dihidrat adlı etkin maddeyi içeren ve nefes yolunuzun açık tutulmasını sağlayan bir ilaçtır. Astım akciğerlerdeki küçük hava yollarının iltihapından kaynaklanır. Düzenli MİFLONİDE kullanımı astım krizlerinin önlenmesine ve nefes alma problemlerinin hafifletilmesine yardımcı olur.

Ventofor Combi Fix 320 9 mcg ne işe yarar?​

VENTOFOR COMBİ FİX, astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılır. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren kullanılır.

Ventofor ilacı ne işe yarar?​

Ventofor ilacı ne işe yarar?
VENTOFOR, formoterol fumarat dihidrat adlı etkin maddeyi içeren ve nefes yolunuzun açık tutulmasını sağlayan bir ilaçtır. Beraberinde temin edilen ve kapsül içeriğinin nefes yoluyla alınmasını sağlayan inhalasyon cihazı ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Relvar ilaç nasıl kullanılır?​

Cihazı ağzınızdan uzaklaştırınız ve kapatınız. 10 saniye sonunda nefesinizi burnunuzdan verebilirsiniz. – Cihaz içindeki ilacı daha iyi çekebilmek için doz yüklemeden 1 kez daha DERİN ve HIZLI nefes alınıp 10 saniye nefesiniz tutulabilirsiniz.

TRİMBOW, KOAH için idame tedavisi olarak kullanılan bir ilaçtır. Ani nefes kesilmesi veya hırıltılı solunum atağını tedavi etmek için kullanılmamalıdır.

Ipravent ise bronş genişletici bir ilaç olup, kullanımı sırasında baş dönmesi, baş ağrısı, titreme, çarpıntı, öksürük, boğaz tahrişi gibi yan etkiler görülebilir.

Salres 100 mg içerisinde salbutamol bulunur ve akciğerlerdeki hava yollarını genişleterek daha kolay nefes alıp vermenizi sağlar. İnhaler olarak kullanılan Salres, aktivatörlü ve ölçülü dozlu bir cihazdır.

Ventofor Combi Fix, astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılan bir ilaçtır. Özel olarak VENTOFOR COMBİ FİX ile birlikte kullanılmak üzere tasarlanmış bir cihaz ile kullanılır.

Ipralev aerosol ise kronik obstrüktif akciğer hastalığı, astım ve diğer tıkayıcı hava yolu hastalıklarının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

Ventolin'in etken maddesi salbutamoldur ve ağızdan solunarak alınır. Ayrıca FORADİL formoterol fumarat dihidrat adlı etken maddeyi içerir ve astım hastalarında nefes yolunun açık tutulmasını sağlar.

Ventofor, formoterol fumarat dihidrat etken maddesini içeren bir ilaç olup nefes yolunuzu açık tutmaya yardımcı olur. RELVAR ise astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması için kullanılan bir ilaçtır ve kullanımı özel yöntemler gerektirebilir.

Videoda verilen bilgilere ek olarak, bu ilaçlar hakkında daha detaylı bilgi almak ve kullanım talimatlarını doktorunuzdan veya eczacınızdan öğrenmeniz önemlidir. Sağlıklı günler dilerim!

Geri