AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Trendyol siparis sorulari nerede yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Trendyol sipariş soruları nerede yapılır?​

Müşterilerin siparişle ilgili sorduğu sorular satıcı panelinde; Sipariş & Kargo başlığı altındaki Sipariş Soruları sekmesinde ve Ürün başlığı altındaki ürün soruları sekmesini açtığınızda, yan sekmeden Sipariş Soruları altında görüntülenebilir.

Trendyola nasıl soru sorabilirim?​

Trendyol üzerinden satışını yaptığınız ürünleriniz için müşteriler merak ettikleri ürün detaylarını Satıcıya Sor butonu üzerinden sorabilir. Satıcıya Sor butonu, ürün ilanı içerisindeki satıcı adınızın yanında yer almaktadır.
Trendyol satıcı ile iletişime nasıl geçilir?
Talep, öneri ve şikayetlerinizde, canlı yardım’a bağlanarak çok daha hızlı hizmet alabilirsiniz. Hafta içi 08:30-24:00, hafta sonu 10:00-24:00 saatleri arasında ”Hesabım” > ”Yardım” > ”Canlı Yardıma Bağlan” simgesine tıklayarak canlı yardım kanalına ulaşabilirsiniz.

Trendyol sipariş notu nasıl yazılır?​

Trendyol Asistan’a Sor. Siparişimi hediye paketi yaptırabilir miyim?/ Hediye notu ekletebilir miyim? Hediye paketi ve notu uygulaması bulunmamaktadır.

Trendyol asistan nerede?​

Trendyol müşterileri 0212 331 02 00 numarası üzerinden müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirler. Trendyol Satıcı Panelinde Trendyol Asistan kanalı üzerinden tüm konu başlıklarında chat yöntemiyle canlı destek alabilirsiniz.
Trendyol mağaza Yönetimi Nasıl Yapılır?
Mağaza tasarımınıza yapabileceğiniz menüye, trendyol satıcı panelinde bulunan “mağaza yönetim” sekmesinden ulaşabilirsiniz. Bu sayfadan “MAĞAZA SAYFANI OLUŞTUR” butonuna tıklıyoruz, karşımıza sayfamızı tasarımları yapabileceğimiz ekran geliyor.

Hediye notuna ne yazılır?​

İyiki doğdun tutkum… ** Benden küçük bi hediye… Yeni yaşın, huzur, mutluluk, bol kazanç getirsin… Seviyorum seni… ** Yıllar her şeyi değiştiriyor biz hep aynı kalalım sevgilim saclarımıza aklar düşünceye dek… Yeni yılın neşe , mutluluk getirmesi dileğiyle seni seviyorum.. ** Can Dostum Güzel İnsan.

Trendyol taleplerim nerede?​

1. trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan “Hesabım” bölümünden “Siparişlerime” gidin. 2. “Sipariş detay” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.
Trendyol asistan hangi saatlerde çalışıyor?
Trendyol, 08:30-24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Geri