AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Trendyol ne kadar surede gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Trendyol ne kadar sürede gelir?​

Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine “Hesabım” bölümünde “Siparişlerim” sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir. Bu ürünler “HIZLI TESLİMAT” ürünleridir. Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Trendyol da ürünler ne zaman onaylanır?​

sistem verdiğiniz siparişleri iade olasılığına karşı 15 gün içerisinde onaylayıp hanenize ekliyor. ama onaylarken, onay gününü 15 gün öncesine eşitliyor. yani 3 ay diye bahsettiği elite üyelik düşüyor 2 ay 15 güne.

Trendyol Cumartesi kargo gelir mi?​

Trendyol Cumartesi kargo gelir mi?
Trendyol Express normal şartlarda haftaiçi her gün ve Cumartesi günü 09:00 ila 21:00 arası teslimat yapmaktadır. Pazar günleri ise çalışmamaktadır.

Trendyol saat kaça kadar dağıtım yapıyor?​

Trendyol saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

Trendyol Cumartesi Pazar kargo gelir mi?​

Türkiye’nin en meşhur alışveriş sitelerinden olan Trendyol’un kendi kargo şirketi olan Trendyol Express, Pazar günleri hizmet vermemektedir. TRENDYOL EXPRESS KAÇTA AÇILIR, KAÇTA KAPANIR? Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Trendyol onay bekleyen marka ne demek?​

Marka onay süreci 3 iş günüdür. Trendyol onay ekiplerinin kontrolü sonrasında markanız onaylandıktan sonra, ürün içerik incelemeleri yapılarak; Sorun görülmeyen ürünleriniz Trendyol.com’da listelenmeye başlayacaktır.

Turkcell telefon siparişi kaç günde gelir?​

Turkcell telefon siparişi kaç günde gelir?
Randevunuza ve kuryenin uğrama sıralamasına göre ürününüz adresinize 2-5 iş günü içerisinde teslim edilir. Kontratlı alışverişlerinizin teslimatı sırasında nüfus cüzdanı ya da TC Kimlik numaranızın olduğu pasaport, ehliyet vb. yanınızda hazır bulundurmanız gerekmektedir.

Internetten sipariş verdim ne zaman gelir?​

Internetten sipariş verdim ne zaman gelir?
Mal satışlarında bu süre her halükarda otuz günü geçemez. Yani internet sitesinde tüketiciye satın almış olduğu ürünün en geç yedi gün içerisinde kendisine teslim edileceği taahhüt edilmişse bu süre içinde kendisine teslimat yapılmak zorundadır.

Trendyol'dan sipariş verdiğiniz ürünler genellikle hızlı bir şekilde teslim edilir. Eğer üründe "24 saatte kargoda" ibaresi varsa, siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir ve ürünler hızlı teslimat kapsamına girer. Siparişiniz dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından size SMS ile bilgilendirme yapılır. Ayrıca, Trendyol Express normal şartlarda hafta içi her gün ve Cumartesi günleri 09:00 ile 21:00 arası teslimat yapar. Pazar günleri ise hizmet vermez.

Trendyol'dan verdiğiniz siparişler, iade olasılığına karşı 15 gün içinde onaylanıp tarafınıza eklenir. Ancak onaylama sürecinde, onay tarihi 15 gün öncesine eşitlenir. Yani örneğin 3 aylık elite üyelik hakkı 2 ay 15 güne düşer.

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmaktadır. Ancak Pazar günleri hizmet verilmez.

Markanızın Trendyol'da onay bekleme süresi genellikle 3 iş günüdür. Trendyol onay ekiplerinin kontrolü sonrasında markanız onaylandıktan sonra, ürün içerik incelemeleri yapılarak sorun görülmeyen ürünler Trendyol.com'da listelenmeye başlar.

Genel olarak, internet üzerinden verdiğiniz siparişlerde tüketiciye belirli bir süre içinde teslimat yapılması gerekmektedir. Bu süre genellikle 30 günü geçemez. Dolayısıyla, eğer bir internet sitesinde satın aldığınız ürünün en geç 7 gün içinde size teslim edileceği taahhüt edilmişse, bu süre içinde teslimatın gerçekleşmesi beklenir.

Geri