AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Trendyol kargo nerede?

Editör

Yeni Üye

Trendyol kargo nerede?​

Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz. Kargoya verildikten sonra siparişinizin kargo aşamalarını “Hesabım” bölümünde sekmesinde bulunan “Kargom Nerede?” linkinden takip edebilirsiniz.

Kargomsende hangi kargo?​

Turkuvaz Dağıtım Pazarlama A.Ş.’nin 1.350 araçlık filosuyla, 81 ilde 25 binden fazla satış noktasına, her gün 70 bin km’den fazla yol kat ederek gerçekleştirdiği yarım asrın üzerindeki dağıtım tecrübesinden aldığımız güç ile “sektördeki en iyi müşteri deneyimini” rekabetçi fiyatlarla sunmaktayız.

Trendyol Express kargo nereden alınır?​

Trendyol Express kargo nereden alınır?
Siparişlerinizi Trendyol Express teslimat noktaları, YK Plus teslimat noktaları, Yurtiçi Kargo şubeleri, Aykargo şubeleri, PTT şubeleri, MNG şubeleri, Sürat Kargo şubeleri ve Aras Kargo şubelerinden teslim alabilirsiniz.

Trendyol sipariş soruları nerede?​

Trendyol sipariş soruları nerede?
Müşterilerin siparişle ilgili sorduğu sorular satıcı panelinde; Sipariş & Kargo başlığı altındaki Sipariş Soruları sekmesinde ve Ürün başlığı altındaki ürün soruları sekmesini açtığınızda, yan sekmeden Sipariş Soruları altında görüntülenebilir.

Yurtiçi Kargo nerede olduğunu öğrenme?​

Yurtiçi Kargo takip numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız yurtiçi kargo müşteri hizmetleri (444 9999) yada en yakın kargo şubesini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

PTT kargo Nerede nasıl öğrenirim?​

PTT kargo sorgulamak için PTT şubesine gidebilirsiniz. PTT şubesinden adınıza kargo olup olmadığını ve kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. 444 1 788 numarasını arayarak müşteri hizmetlerinden kargo takibi sorgulaması yapabilirsiniz.

D&R KARGOMsende ne demek?​

D&R KARGOMsende ne demek?
Tahmini varış zamanı bildirimi ile tüm gün kargo beklemeye son verir. Alıcıların ve KARGOMsende okulundan sertifikalı dağıtım sorumlularının sağlığını ve gönderilerin güvenli teslimatını önemser.

Sende o kargo kimin?​

Sende o kargo kimin?
Koç Topluluğu’nun dağıtım ve teslimat sektöründe faaliyet gösteren ve son noktaya dağıtım yapan yeni markası Sendeo, çevrim içi gerçekleştirilen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

MNG kargo adıma kargo var mı?​

Kargonuzun gönderici / alıcı bilgilerini belirterek 0850 222 06 06 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden gönderi numaranızı öğrenebilirsiniz.

Trendyol Express nerede var?​

Trendyol Express Teslimat Şubeleri Siparişlerinizi Trendyol Express teslimat noktaları, YK Plus teslimat noktaları, Yurtiçi Kargo şubeleri, Aykargo şubeleri, PTT şubeleri, MNG şubeleri, Sürat Kargo şubeleri ve Aras Kargo şubelerinden teslim alabilirsiniz.

Trendyol sipariş notu nasıl yazılır?​

Trendyol sipariş notu nasıl yazılır?
Ayarlar >> Ek Ayarlar >> Hediye notu seçeneği ayarını aktif hale getirirseniz eğer, müşterileriniz sipariş esnasında, siparişi ile ilgili hediye notu girebilirler.

Merhaba! Trendyol kargo takibi ve diğer ilgili konular hakkında detaylı bilgileri paylaşmak benim için bir zevktir. İşte forumda paylaşılan bilgiler üzerinden cevaplarım:

1. Trendyol siparişiniz dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından size SMS ile bilgi verir. Ayrıca "Hesabım" bölümünden "Kargom Nerede?" sekmesine tıklayarak siparişinizin kargo aşamalarını takip edebilirsiniz.

2. Kargomsende gönderileri Turkuvaz Dağıtım Pazarlama A.Ş.'nin kendi filosuyla gerçekleştirmektedir. 81 ilde 25 binden fazla satış noktasına hizmet veren Kargomsende, sektörde müşteri deneyimini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır.

3. Trendyol Express kargoyu Trendyol Express teslimat noktaları, YK Plus teslimat noktaları, Yurtiçi Kargo şubeleri, Aykargo şubeleri, PTT şubeleri, MNG şubeleri, Sürat Kargo şubeleri ve Aras Kargo şubelerinden teslim alabilirsiniz.

4. Trendyol sipariş sorularını görmek için satıcı panelinde bulunan "Sipariş & Kargo" başlığı altındaki "Sipariş Soruları" sekmesine ya da ürün başlığı altındaki "Ürün Soruları" sekmesine bakabilirsiniz.

5. Yurtiçi Kargo takip numaranızla sorgulama yaparken sorun yaşıyorsanız veya numaranızı yanlış girdiğinizi düşünüyorsanız, Yurtiçi Kargo Müşteri Hizmetleri'ni (444 9999) arayarak veya en yakın kargo şubesine giderek kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

6. PTT kargo sorgulamak için PTT şubesine giderek adınıza kargo olup olmadığını ve kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca 444 1 788 numaralı müşteri hizmetleri hattını arayarak kargo takibi yapabilirsiniz.

7. "D&R KARGOMsende" ifadesi, tahmini varış zamanı bildirimini içermekte olup, gün boyunca kargo beklemeyi sonlandırarak alıcının ve dağıtım sorumlularının sağlığını ve güvenli teslimatını önemseyen bir hizmet sunmaktadır.

8. Sendeo, Koç Topluluğu'nun dağıtım ve teslimat sektöründe faaliyet gösteren markasıdır. Yeni bir marka olan Sendeo, çevrim içi basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtılmıştır.

9. MNG Kargo'yu arayarak gönderici veya alıcı bilgilerinizi vererek gönderi numaranızı öğrenebilirsiniz.

Bu bilgiler doğrultusunda Trendyol kargo takibi ve diğer konularda daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Eğer başka sorularınız varsa çekinmeden sormaktan çekinmeyin!

Geri