AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Trendyol Hediye Çeki Nasıl Kullanılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Trendyol hediye çeki nasıl kullanılır? Trendyol’dan hediye çeki nasıl kullanılır adım adım anlatıyoruz. İlk adım olarak Trendyol mobil uygulamasını indirin. Ardından uygulamaya giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Hesabım” bölümüne gidin. Burada “Hediye Çekleri” seçeneğini bulun ve tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada hediye çekinizi girin ve “Kodu Kullan” butonuna tıklayın. Hediye çeki tutarı hesabınıza otomatik olarak yüklenecektir. Artık Trendyol’da hediye çekinizi kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. Unutmayın, hediye çeki kullanım süresi sınırlıdır ve belli bir tutar üzerinde kullanılabilir.
İçindekiler

Trendyol Hediye Çeki Nasıl Kullanılır?​

Trendyol hediye çeki kullanmak oldukça kolaydır. İşte Trendyol hediye çekini nasıl kullanabileceğinize dair bazı önemli bilgiler:
1. Adım: Öncelikle Trendyol hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Eğer bir hesabınız yoksa, yeni bir hesap oluşturmanız gerekmektedir.
2. Adım: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan “Hesabım” bölümüne tıklayın. Ardından açılan menüden “Hediye Çeklerim” seçeneğini seçin.
3. Adım: “Hediye Çeklerim” sayfasında, kullanmak istediğiniz hediye çekinin yanındaki “Kodu Kullan” butonuna tıklayın.
4. Adım: Hediye çekinin kodunu girmeniz gereken bir kutu açılacaktır. Trendyol hediye çekinin üzerindeki kodu kopyalayın ve bu kutuya yapıştırın.
5. Adım: Kodu girdikten sonra, “Kullan” butonuna tıklayın. Trendyol sistemleri tarafından hediye çekinizin geçerliliği kontrol edilecek ve kullanılabilir bir tutar varsa, hesabınıza otomatik olarak eklenerek ödeme sırasında indirim olarak kullanılacaktır.
Önemli Notlar:
– Trendyol hediye çeklerini sadece Trendyol hesabınızla kullanabilirsiniz. Başka bir hesaba transfer edilemez veya nakit olarak geri alınamaz.
– Hediye çeki, belirli bir süre içinde kullanılmalıdır. Geçerlilik süresini kontrol etmek önemlidir.
– Hediye çekleri ürün iadesi durumunda iade edilmez. Ancak, iade edilen bir ürünün ödemesinde kullanılan hediye çekinin miktarı, hesabınıza geri yüklenir.
– Hediye çekleri, bazı ürünler veya kampanyalar için geçerli olmayabilir. Bu nedenle, hediye çekinizi kullanmadan önce kullanım koşullarını kontrol etmeniz önemlidir.
Trendyol hediye çeki kullanımıyla ilgili daha fazla bilgiye Trendyol Yardım sayfasından ulaşabilirsiniz.

Trendyol Hediye Çeki Nasıl Kullanılır?​

Trendyol Hediye Çeki nasıl kullanılır?
1. Hediye çeki kodunu sepete girerek kullanabilirsiniz.
2. Ödeme sayfasında indirim kuponu seçeneğini kullanabilirsiniz.
3. Hediye çeki kodu sadece bir defa kullanılabilir.
4. Trendyol hediye çeki kullanım süresi sınırlıdır.
5. Hediye çeki sadece belirli kategorilerde geçerlidir.

Trendyol Hediye Çeki nasıl kullanılır?
Hediye çeki kodunu sepete girerek kullanabilirsiniz.
Ödeme sayfasında indirim kuponu seçeneğini kullanabilirsiniz.
Hediye çeki kodu sadece bir defa kullanılabilir.
Trendyol hediye çeki kullanım süresi sınırlıdır.

Geri