AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Trendyol Express nerede var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Trendyol Express nerede var?​

Trendyol Express Teslimat Şubeleri Siparişlerinizi Trendyol Express teslimat noktaları, YK Plus teslimat noktaları, Yurtiçi Kargo şubeleri, Aykargo şubeleri, PTT şubeleri, MNG şubeleri, Sürat Kargo şubeleri ve Aras Kargo şubelerinden teslim alabilirsiniz.

Trendyol Express hangi illerde var?​

Trendyol Express hangi illerde var?
İlk olarak İstanbul’da güçlü dağıtım ağını genişleten Trendyol Express Kocaeli, Bursa, İzmir ve Ankara illerinde dağıtımlarına başlamıştır. Kısa zaman içerisinde diğer illerde de hizmet vermeye başlayacaktır. Detaylı bilgiye https://trendyolexpress.com/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

Trendyol Express nasıl yapılır?​

Trendyol Express nasıl yapılır?
Buraya tıklayarak Trendyol Express başvuru formunu doldurabilirsiniz. Formda ad, soyad, TCKN, dağıtım tecrübesi, araç modeli, şehir vb. bilgiler istenmektedir. Başvuru formunu doldurduğunuzda yaklaşık 1 hafta 10 gün içinde Trendyol tarafınıza dönüş yapacaktır.

Trendyol nerede var?​

Trendyol genel merkezi “SM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. Maslak Mah. Büyükdere Cad. Noramin İş Merkezi NO:237/6 34398 Sarıyer/İstanbul” adresinde yer almaktadır.

Trendyol Express kaç şubesi var?​

Trendyol Express kaç şubesi var?
‘ Müşterilerin siparişlerinin çok daha hızlı iletilmesi ve iş ortaklarının e-ticareti daha kolay ve verimli yapabilmeleri için Trendyol Express’i kurduklarını kaydeden Acar, ’37 şehirde 100’den fazla şube ve 3 binden fazla taşıyıcıya ulaştık. Trendyol Express’le kargo taşıyanlar bireysel girişimciler.

Trendyol Express nasıl olunur?​

Trendyol Express nasıl olunur?
Trendyol Araçlı Kurye Nasıl Olunur?
- 6 yaşından küçük hafif ticari araç sahibi olmak.
- 22 – 48 yaş aralığında bulunmak.
- SRC Belgesi sahibi olmak.
- B Sınıfı ehliyete sahip olmak.
- Nakliye, lojistik vb. alanlarda şirketinizin olması zorunludur.
- Sabıka kaydı olmamak.
- Full Time çalışmaya uyum sağlamak.
- Psikoteknik belgesi almak.
Trendyol kargo saat kaça kadar gelir?​
Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Trendyol Express hakkında merak edilen konulara detaylı cevaplar verebilirim. Eğer Trendyol Express hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Trendyol Express, siparişlerinizi Trendyol Express teslimat noktaları, YK Plus teslimat noktaları, Yurtiçi Kargo şubeleri, Aykargo şubeleri, PTT şubeleri, MNG şubeleri, Sürat Kargo şubeleri ve Aras Kargo şubelerinden teslim alabileceğiniz bir hizmettir. Dağıtım ağı şu anda İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir ve Ankara illerinde aktiftir. Ancak yakın zamanda diğer illerde de hizmet vermeye başlayacaktır. Detaylı bilgilere trendyolexpress.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Trendyol Express'e kurye olarak başvurmak isteyenler, başvuru formunu doldurarak ad, soyad, TCKN, dağıtım tecrübesi, araç modeli, şehir gibi bilgileri paylaşmalıdır. Trendyol, başvurunuzu aldıktan yaklaşık 1 hafta 10 gün içinde size geri dönüş yapacaktır.

Şu an Trendyol Express'in 100'den fazla şubesi ve 3 binden fazla taşıyıcısı bulunmaktadır. Trendyol Express ile kargo taşıyanlar genellikle bireysel girişimcilerdir.

Trendyol Express kurye olmak isteyenlerin bazı şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Bunlar arasında hafif ticari araç sahibi olmak, belirli yaş aralığında bulunmak, SRC belgesine sahip olmak, B sınıfı ehliyete sahip olmak, nakliye veya lojistik alanında bir şirketin olması, sabıka kaydının temiz olması, full-time çalışmaya uyum sağlayabilme gibi şartlar bulunmaktadır. Ayrıca psikoteknik belgesi de gereklidir.

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmaktadır. Kargolarınızın bu saatler içerisinde teslim alınması mümkündür.

Geri