AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Trendyol Express kac saat kaca kadar dagitim yapiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Trendyol Express kaç saat kaça kadar dağıtım yapıyor?​

Trendyol Express normal şartlarda haftaiçi her gün ve Cumartesi günü 09:00 ila 21:00 arası teslimat yapmaktadır. Pazar günleri ise çalışmamaktadır.
Trendyol Express toplayıcı nedir?
TOPLAYICI OLMAK İSTİYORUM trendyol.com üzerinden satılan ürünlerin satıcılardan toplandığı iş modelidir.

Trendyol Express evde bulamazsa ne olur?​

Adresime gelinmiş ancak bana ulaşılamadığına dair bir mesaj geldi. Gönderimi nasıl teslim alabilirim? Adresinize ertesi iş günü (Cumartesi günü dahil) tekrar uğrama yapılacaktır.
Trendyol da sipariş ne zaman gelir?
Siparişim ne zaman gelir? Satın aldığınız ürünler ürün detay sayfasında belirtilen teslimat tarih aralığında teslim edilir. Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine “Hesabım” bölümünde “Siparişlerim“ sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.

Trendyol Express kargo ücreti ne kadar?​

0-19,99 TL arası siparişlerinizde 2,99 TL, 20-29,99 TL arası siparişlerinizde 4,48 TL, 30-49,99 TL arası siparişlerinizde 8,26 TL, 50 TL ve üzeri siparişler, desi bazlı mevcut anlaşma fiyatları üzerinden faturalandırma yapılmaktadır.
Trendyol Express şube sorumlusu ne iş yapar?
Sistem üzerinden taşıyıcıların performansının takip edilmesi. Teslimat tutanaklarının arşivlenmesi ve günlük sevk edilmesi, kontrollerinin sağlanması Sarf malzeme takibinin yapılması dağıtıcı ihtiyaçlarının belirlenmesi satın alma sipariş bildirimlerinin sağlanması

Getir kurye ne kadar kazanıyor?​

Getir kurye çalışanlarının tahmini 15 saat çalıştığı biliniyor. Bu nedenle getir kuryelerinin maaşları da çalışma saatlerine göre değişir. Getir kurye maaşları 3200 TL ve 9000 TL arasında değişir.
MNG Kargo girişimci kurye nedir?
MNG Kargo tarafından tedarik edilen teknik donanım ve destek sayesinde güvenle çalışabilirsin. Kendi veya kiralık aracınla kendi işinin sahibi olabilirsin. Kargo teslimatını yaptığın adres başına kazanç elde edebilirsin. MNG Kargo tarafından tedarik edilen teknik donanım ve destek sayesinde güvenle çalışabilirsin.

Geri