Trello ile neler yapılabilir?
Trello’yu görevleri takip etmek, yönetmek, tamamlamak ve bir yapbozun parçaları gibi bir araya getirip takımınızın her projede başarılı olmasını sağlamak için kullanın.Trello nasıl bir program?
Trello, takımların çalışmalarını iş birliğine dayalı, üretken ve organize bir şekilde tasarlamalarını, planlamalarını, yönetmelerini ve kutlamalarını sağlayan bir görsel iş yönetimi aracıdır.
Trello güvenli mi?
Binlerce işletme, projelerini organize etmek ve yeni bir bakış açısıyla çalışmak için Trello kullanıyor. Bu işletmeler, dosyalarını güvenilir bir şekilde saklamak ve şirket verilerine güvenli erişim sağlamak için Trello’ya güveniyor.
Trello board nedir?
Trello işlerimizi, günlük programlarımızı takip edebileceğimiz ve organize edebileceğimiz bir proje yönetim aracıdır. Yaptığımız çalışmaları, yapacağımız çalışmaları, hedeflerimizi aynı ekranda görebilir ve organize etmenizi sağlamaktadır.Trello Power Up nedir?
Featuring Trello’da oldukça basit bir yönetim power-up’ı olarak öne çıkıyor. Kartları belli özelliklerle ilişkilendirebildiğiniz Featuring ile bu özelliklerin ilerleyişini de takip edebiliyorsunuz. 5 özelliğe kadar ücretsiz olan Featuring Power-Up’ı 10 dolar karşılığında sınırsız özellik ekleme imkanı sağlıyor.
Trello Bot nedir?
Trello kullanıcıların organize kalmasını sağlar ve pano, liste ve kart kullanan projeler için plan yapmayı sağlar. Trello botu, doğrudan Uygulama üzerinden güncel kalmanıza ve projelerinde değişiklikler Webex yardımcı olur.
Asana, takım çalışmalarında takımların iş takibine yardımcı olmak için tasarlanmış bir tarayıcı hizmeti ve mobil uygulamadır.
Trello kimin?
Trello, Jira ve BitBucket gibi araçların da sahibi olan Atlassian tarafından satın alındı Atlassian, 5 yıl önce New York’ta kurulan ve şu anda 19 milyondan fazla kullanıcısı olan proje yönetim uygulaması Trello’yu satın aldı.
Asana uygulaması nedir?
Asana nedir? Asana, takım çalışmalarında takımların iş takibine yardımcı olmak için tasarlanmış bir tarayıcı hizmeti ve mobil uygulamadır.