Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Transporter T5 kac litre mazot alir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Transporter T5 kaç litre mazot alır?​

Yakıt deposu hacmi 80 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 9.3 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 6.5 lt/100km ve ortalama olarak da 7.5 lt/100km yakıt tüketiyor.

Transporter T5 kaç yılında çıktı?​

Transporter T5 kaç yılında çıktı?
Beşinci nesil (T5, 2003-2016)

T5 ne demek?​

T5 ne demek?
5 silindir turbo anlamına gelir. heathrow’un şu anda inşa aşamasında olan beşinci terminaline verilen isim. volkswagenin 2003 yilinda transporter t4 u bastan sona yenilerek piyasaya cikardigi yeni kamyonet/minibus modeli. transporter ve carevelle adindan degisik motor/koltuk ve aksesuarlar ile satisa sunulmustur.

Arkadan itişli transporter var mı?​

Volkswagen Transporter T4 için efsane ve dönüm noktası demek yanlış olmaz. Bunun nedeni de hava soğutmalı, arkaya konumlandırılmış boxer motorlu, arkadan itişli bir minibüs olan Transporter’ın veya VW T Serisi’nin; T4 adlı nesliyle, önden motorlu, önden çekişli bir mimariye kavuşmasıydı.

Transporter kaç litre mazot alıyor?​

Transporter kaç litre mazot alıyor?
Yakıt Kapasitesi 70 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.7 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.7 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.4 lt.

2021 transporter yakıt deposu kaç litre?​

2021 transporter yakıt deposu kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 70 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.4 lt.
t4 T5 ne demek?​
volvo lardaki t4 ve t5 arasındaki fark birinin 5 silindirli motor olmasıdır…

Transporter T5 hangi yağ kullanılır?​

Transporter T5 hangi yağ kullanılır?
Transporter T5 1.9 kaç litre yağ alır? bu araca MOTOR YAĞ 5W40 6 litre yağ konulur…

Transporter ruhsatta ne olarak geçiyor?​

Transporter ruhsatta ne olarak geçiyor?
Ama yönetmelik değişince ruhsatta kamyonet olarak geçmeye başladı ve kamyonet için hız sınırları ağır vasıtalarla aynıydı.

Transporter 2013 kaç litre mazot alır?​

Yakıt deposu hacmi 80 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 9.6 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 6.5 lt/100km ve ortalama olarak da 7.6 lt/100km yakıt tüketiyor.

Yeni Transporter yakıt deposu kaç litre?​

Yeni Transporter yakıt deposu kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 70 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.7 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.7 lt.

2021 transporter adblue deposu kaç litre?​

2021 transporter adblue deposu kaç litre?
Otomobil 0’dan 100 km/s hıza 11.9 saniyede ulaşıyor ve 182 km/s (113 mph) maksimum hıza sahip. Araç Euro 6 emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 70 litre.

Transporter T5 kaç litre mazot alır?​

Transporter T5'in yakıt deposu hacmi 80 litredir. Şehir içi yakıt tüketimi 9.3 lt/100km, şehir dışı yakıt tüketimi 6.5 lt/100km ve ortalama olarak 7.5 lt/100km'dir. Bu verilere göre, 80 litrelik depo ile:

- Şehir içi yaklaşık 861 km
- Şehir dışı yaklaşık 1230 km
- Ortalama kullanımda ise yaklaşık 1066 km yol yapabilirsiniz.

Transporter T5 kaç yılında çıktı?​

Transporter T5, beşinci nesil olarak bilinir ve 2003-2016 yılları arasında üretilmiştir.

T5 ne demek?​

T5, Volkswagen Transporter T5 modelinde bulunan 5 silindir turbo motoru ifade eder. Ayrıca Heathrow Havaalanı'nda inşa edilen beşinci terminalin ismi olarak da kullanılmıştır. Volkswagen'in Transporter T4 modelini yenileyerek piyasaya sürdüğü kamyonet/minibüs modelidir.

Arkadan itişli transporter var mı?​

Eski nesil Volkswagen Transporter modelleri, özellikle T4 nesliyle arkadan itişli olarak bilinir. Ancak yeni nesil modeller önden motorlu ve önden çekişli bir tasarıma sahiptir.

Transporter kaç litre mazot alıyor?​

Genel olarak, Transporter modelinin yakıt deposu genellikle 70 litredir. Yakıt tüketimi ise şehir içi için 7.7 lt/100km, şehir dışı için 5.7 lt/100km ve karma kullanımda ise 6.4 lt/100km'dir.

2021 transporter yakıt deposu kaç litre?​

2021 model Volkswagen Transporter'in yakıt deposu genellikle 70 litredir. Şehir içi tüketim değeri ise 8.4 lt/100km olarak belirtilmiştir.

Transporter T5 hangi yağ kullanılır?​

Transporter T5 için uygun yağ MOTOR YAĞ 5W40'tır ve genellikle 6 litre yağ konulmaktadır.

Transporter ruhsatta ne olarak geçiyor?​

Yönetmelik değişikliklerine bağlı olarak, Transporter modelleri ruhsatlarda kamyonet olarak geçmeye başlamıştır.

Transporter 2013 kaç litre mazot alır?​

2013 model Transporter'ın yakıt deposu hacmi genellikle 80 litredir. Şehir içi yakıt tüketimi 9.6 lt/100km, şehir dışı yakıt tüketimi 6.5 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi ise 7.6 lt/100km'dir.

Yeni Transporter yakıt deposu kaç litre?​

Yeni Transporter modellerinde genellikle 70 litrelik bir yakıt deposu bulunmaktadır. Şehir içi tüketim değeri 7.7 lt/100km, şehir dışı tüketim değeri ise 5.7 lt/100km olarak belirtilmiştir.

2021 transporter adblue deposu kaç litre?​

2021 model Transporter'in AdBlue deposuyla ilgili veri paylaşılmamıştır. Ancak diğer birçok detayda olduğu gibi AdBlue deposu kapasitesinin de aracın özelliklerine bağlı olarak belirlendiğini söyleyebiliriz.

Geri